Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm, duża wiedza oraz zaangażowanie w proces pozyskania... Kamil Marcin Ciesiński - opinia (1) Współpraca z Panem Danielem przerosła moje wszelkie oczekiwania. Podczas... Marcin Ciesiński Filip i Aneta - opinia (1) Serdecznie polecamy współpracę z Panem Danielem. Cały proces od wyboru... Filip i Aneta
Marcin - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Danielem. Profesjonalne podejście do każdego etapu... Marcin Adrian P - opinia (1) Pan Daniel doskonale zna się na swoim fachu - proces wyboru banku, złożenia... Adrian P Andrzej i Ola - opinia (1) Polecam w 100% usługi Pana Daniela. Fachowa wiedza, zaangażowanie,... Andrzej i Ola Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam, jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką uzyskałam od Pana... Karolina Natalia - opinia (1) Z całą odpowiedzialnością polecam współpracę z Panem Danielem -... Natalia Justyna i Michał - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta na najwyższym poziomie, podczas całego procesu... Justyna i Michał Paweł - opinia (1) Pan Daniel pomógł nam niesamowicie. Walczył dla nas o to żebyśmy dostali jak... Paweł Marta - opinia (1) Niezastąpiona pomoc od Pana Daniela w każdej sytuacji. Pomocny, rzetelny a... Marta Sebastian - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Danielem, który jasno i szczegółowo wyjaśnił nam... Sebastian Adrianna - opinia (1) Pan Daniel jest profesjonalistą w swojej dziedzinie. Dzięki niemu sprawy... Adrianna Natalia Fraj - opinia (1) Współpracę z p. Danielem Banaś oceniam jako profesjonalne zaopiekowanie się... Natalia Fraj Bartłomiej Harbaczewski - opinia (1) Współpraca przebiegła bardzo dobrze. Wszystko zostało przedstawione w sposób... Bartłomiej Harbaczewski Bozena - opinia (1) polecamy. profesjonalizm. Skuteczność. Zaangażowanie. Pan Daniel Banaś jest... Bozena Łukasz i Agnieszka - opinia (1) Cały proces kredytowy poszedł bardzo sprawnie. Pan Daniel cechuje się dużą... Łukasz i Agnieszka D.K. - opinia (1) Pan Daniel wykazał się ogromnym doświadczeniem w zakresie doradztwa w sprawie... D.K. Kamila Wiśniewska - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Daniela do doradztwa kredytowego. Pan Daniel... Kamila Wiśniewska Kuba - opinia (1) Bardzo polecam :) pełen profesjonalizm i wzorcowy kontakt ;) I z uśmiechem na... Kuba