Natalia - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Danielem . Bardzo dobrze się z nim wpsolpracuje... Natalia Marek - opinia (1) Pan Daniel jest bardzo profesjonalny. Wszystko załatwia sam i w ekspresowym... Marek Agata Kłosińska - opinia (1) Z pomocy Pana Daniela jestem bardzo zadowolona, duża dyspozycyjności oraz... Agata Kłosińska
Ania - opinia (1) Godny zaufania doradca kredytowy, bardzo rzetelny, szczery, zorientowany na... Ania Emilia - opinia (1) Pan Daniel to 100% profesjonalizmu. Bardzo dobry kontakt. Pan Daniel z dużym... Emilia Dorota - opinia (1) Już po raz drugi korzystałam z usług Pana Daniela. Bardzo szybko i sprawnie... Dorota Karolina - opinia (1) Kompetentnie i rzeczowo z ogromną dozą cierpliwości oraz konstruktywnych... Karolina Kamila - opinia (1) Polecam serdecznie współpracę z Panem Danielem! Kamila Alicja - opinia (1) Pan Daniel jest profesjonalistą, przeprowadził mnie przez proces kredytowania... Alicja Ewelina - opinia (1) Szczerze polecamy współpracę z Panem Danielem. Dzięki jego pomocy, szerokiej... Ewelina Gośka - opinia (1) Bardzo zaangażowany i z dużą wiedzą, poświęcający czas nawet w piątkowe... Gośka Magda i Grzegorz - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, gorąco polecamy p. Daniela wszystkim, którzy... Magda i Grzegorz Ewa i Krzysztof - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy doradca kredytowy w Trójmieście. Pan Daniel Banaś... Ewa i Krzysztof Paulina i Marcin - opinia (1) Godny polecenia, dzięki panu Danielowi oraz jego profesjonalnemu podejściu,... Paulina i Marcin Gosia i Mateusz - opinia (1) Serdecznie dziękujemy za kolejny dobrze dobrany kredyt :), wszystkie... Gosia i Mateusz K.Kozakowski - opinia (1) Pełne zaangażowanie i bardzo profesjonalna obsługa. Jesteśmy bardzo... K.Kozakowski Mirek - opinia (1) Świetny doradca godny polecenia . Mirek Kredyt hipoteczny (1) Z czystym sumieniem polecamy współpracę z Panem Danielem. Od samego początku... Weronika i Łukasz Profesjonalista (1) Bardzo profesjonalne podejście do każdego problemu, wysoka kultura osobista,... Ewa i Robert Mateusz P. - opinia (1) profesjonalne podejście do klienta od pierwszego spotkania, bezproblemowy... Mateusz P.