Dental Spa Medical&Dental Clinic

Stomatolodzy Ortodonci

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 14

Polecam! (1) Szczerze polecam i bardzo dziękuję za opiekę. Do zobaczenia już niedługo :) Sebastian Zadowolony (1) Jestem juz po leczeniu ortodontycznym, które trwało 1,5 roku.Teraz mogę się... Zadowolony cudowna pani stomatolog! (1) dluugo zwlekalam z zalozeniem aparatu az w koncu sie przelamalam i nie... danusia
Dziękuję! (1) Całe życie wstydziłam się uśmiechać, ukrywałam krzywe zęby za zaciśniętymi... Ewa Polecam dla maluszków! (1) Byłam z 1,5 rocznym synkiem na leczeniu próchnicy. Synek miał traumę po... Natalia Zadowolona (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Trafiłam do pani dr Kariny Pyc. Miałam... Zadowolona my first visit (1) I'm really impressed by how painless dental treatment can be. These girls... thomas Niestety rezygnuję z tej placówki... (1) Jestem bardzo niezadowolona z zaistniałej sytuacji.. Na początku dodam, że... ania Polecam wszystkim! (1) Kompetentny, fachowy i rzeczowy zespół przemiłych ludzi. Aż chce się wracać... Łucja NIE POLECAM (3) nie bede ukrywac niezadowolenia mialam miec tam zakladane aparat na zeby... klienta bardzo niezadowolona Świetny chirurg! (2) Zgadzam się całkowicie z opinią o dr Rutkowskiej. Fantastyczny chirurg - w... zadowolona dr.Katarzyna Żabecka - POLECAM (1) Bardzo się cieszę , że trafiłam do tej klinki. Z ręką na sercu mogę zapewnić... Aga Super,wspaniali specjalisci ... (1) Polecam kazdemu ta klinike ,szczegolnie osobom ,ktore sie boja isc do... aneta .... (3) w ostatnim czasie skorzystałam z zabiegu wybielania zebów na kupon groupona... magda Zdecydowanie polecam (1) Rewelacyjna Klinika, z bardzo nowoczesnym podejściem do pacjenta. Coś co z... Sylwia Polecam! (1) Za namową znajomych skorzystałem z usług Dental Spa i nie żałuję! Miła... A MASAZ LOMI LOMI (2) WLASNIE SKORZYSTALAM Z MASAZU LOMI LOMI. SUPER. NAJPIERW ROZMOWA NA TEMAT... magda rewelacja (1) Z wielkim bólem wchodziłam do gabinetu.. byłam tak zestresowana i przerażona,... K. REWELACJA:) (1) Jestem ogromnie zachwycona profesjonalizmem dr.Durmy. Leczyłam się wcześniej... ania deamoon - opinia (1) nie polecam, kolejny raz wybrałem sie do innej kliniki (...) i powiem... deamoon