polecam wszystkim! (3) W Dentico leczymy się u dr Jowity i dr Leszka. Polecam wszystkim strachliwim,... u i j Bardzo dobry stomatolog (1) Do DentiCo trafiłem z polecenia i już zostałem :) Przekonała mnie wysoka... Paweł Zieliński EWA NIEDZIELSKA - opinia (1) U Dr Jowity leczę zęby już od kilku lat. Profesjonalna, a przy tym miła... EWA NIEDZIELSKA
leczenie zębów to przyjemność... (1) warto mieć zdrowe zęby - namówiła mnie do tego p.dr Jowita!!całe życie bałam... Joanna DR LESZEK OK:) (1) Postanowiłem napisac gdyż pierwszy raz nie czułem ukłucia przy... Sigma Implanty (1) Kilka tygodni temu zakładałam dwa implanty u dr Leszka. Serdecznie polecam,... magus Implant jedynki - polecam !!! (1) Dr. Jowita poprowadziła moje leczenie złamanej jedynki i jestem bardzo... tomaszek006@tlen.pl Bardzo polecam gabinet DentiCo (1) W związku z planowanym założeniem aparatu ortodontycznego wybrałam się nie... Ania Wyrywani zęba tylko dr Leszczek (1) Dzisiaj wyrywałam zęba u dr Leszka...i żyję dalej z uśmiecham...stres był od... mag Polecam ! Super gabinety ! (1) W 100% polecam DentiCo, bardzo profesjonalna opieka medyczna i miła obsluga w... Ewa Gabinet godny polecenia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Stosowne i profesjonalne wyposażenie... RaV KOMPETENCJA NA 6 (1) Polecam jak najbardziej ten gabinet. Obsługa fachowa, fajny sprzęt, a ceny... Izabela suuuuper Gabinet (1) DentiCo Stomatologia przy ulicy Kołobrzeskiej 5/7 w Gdańsku to profesjonalne... Zbigniew Iwaniuk super gabinet (1) Serdecznie polecamy gabinet Dentico! Jesteśmy pacjentami Pani Dr Jowity od... Kasia i Emil zofia farrell - opinia (1) Bardzo dobre centrum stomatologiczne, profesjonalna i rzetelna obsluga... zofia farrell Wspaniała i fachowa obsługa (1) Dzieki dr Jowicie doleczyłem moje zęby źle zrobione przez poprzednich... Leszek Pieśniak Dentysta - brr.. kto to lubi? (1) A jednak w gabinecie DentiCo, który dba o moje zęby już od wielu lat można... Maciej Dobruchowski Stomatolodzy z powołania :) (1) Nie byłam u stomatologa bardzo długi czas, bałam się bo miałam złe... Wioleta F. Gabinet godny polecenia- dla wszystkich zestresowanych pacjentów i nie tylko ;) (1) Do gabinetu Dentico, a dokładniej do dr Leszka Stróżyka trafiłam z polecenia... Natka Gorąco polecam (1) O Bogowie, Boginie, co za gabinet stomatologiczny! Dzięki doktor Jowicie... Dariusz Stankiewicz