Polecam ! (1) Trafiłam do Pani Dr Jowity po długich próbach pokonania swoich lęków. Jak dla... Ania J. Super polecam!! (1) Serdecznie polecam Panią doktor Jowite jeszcze nigdy nie miałam tak... danka o Bogowie, o Boginie, cóż to za miejsce, POLECAM !!! (4) zwróciłem się do kilku gabinetów stomatologicznych przedstawiając swój... Dariusz Stankiewicz
Choroba okluzyjna (1) Bardzo ale to bardzo jestem zadowolona, że w końcu jakiś lekarz pomógł mi się... Katarzyna Polecam stomatologa (1) Jeżeli myślisz o leczeniu uzębienia a nie tylko łataniu dziur w zębach to... Maja Polecam Doktora Marzene Cyran Jakśto – profesjonalistka (4) Od dwóch lat leczę się u Pani Marzeny Cyran Jakśto i jestem w pełni... A.S Pełen profesjonalizm i fachowość. (1) Gabinet bardzo czysty i zadbany z dobrym sprzętem. Leczę się u Dr. Marzeny i... Marek Tylko tam (1) Witam Polecam jesli leczyć zęby to tylko tu,fachowa obsługa i cudowne... Beata Sliwinska Idol - opinia (1) Gabinet godny polecenia. Zaczynając do wizualnego, cieszącego oko wystroju... Idol Polecam :) (1) Moje zęby były w tragicznym stanie ale wraz z Panią dr Jowitą powoli staramy... Asia Polecam Dentico (5) Polecam gabinet stomatologiczny Dentico. Wybrałam się do tego gabinetu po raz... Karolina Dentico - po prostu świetny dentysta! (1) Do Dentico trafiłem z polecenia - i całe szczęście bo poprzedni dentysta... Marek Profesjonalnie i miło (1) Jeżeli szukacie dentysty, który zajmie się wami profesjonalnie i kompleksowo,... Ania Paweł - opinia (1) Po potrąceniu przez samochód trafiłem do DentiCo. Wrażenia mogą być tylko... Paweł Wizyta u dr Jowity Żebrowskiej-Zakrzewskiej (1) Jak wszyscy dobrze wiemy, nie trudno dziś o gabinet stomatologiczny w naszej... Ilona L Godnie zaufania (1) Miła obsługa i lekarze, wszystko czytelnie wyjaśnią, zabiegi są bezstresowe -... Kazik Profesjonalizm. (1) Z wiedzy i fachowości dr. Jowity korzystamy wraz z mężem od kilku lat.... Monika Jowita Żebrowska-Zakrzewska (1) Polecam profesjonalizm i super wyposazony gabinet ef Stomatolog Godny Polecenia (1) wszystko na najwyższym Europejskim poziomie, polecam! Krokos Jestem na TAK (1) Przesympatyczny lekarz. Od bardzo dawna leczy mnie i moją rodzinę. Jest na... Jarek