Tak wyobrażam sobie gabinet doskonały. (1) Jestem pod wrażeniem jakości "obsługi". Zwiedziłam sporo gabinetów w gdańsku... Alina Podejście holistyczne, bardzo wysoka jakość usług! Polecam! (1) Od dziecka miałem problemy z zębami. W związku z tym bywałem w różnych... GL Gabinet godny polecenia (1) Do gabinetu Dentico trafiłem po poleceniu przez moich znajomych. Przy... Maciej
Polecam (1) Leczę się u Pani doktor Jowity od lat, wyleczyłam u niej wszystkie zęby,... H. Łeczycka Profesjonalizm w każdym calu (1) Wizyty w DentiCo to czysta przyjemność! Zespół lekarzy jest bardzo... Agata Polecam wszystkim (1) Bardzo polecam! wcześniej chodziłam do sieciówek i nie zdawałam sobie sprawy,... KL Polecam gorąco! (1) Kiedy pojawiłam się w gabinecie Pani Jowity byłam po różnych przejściach z... Maria Polecam gabinet DentiCo (1) Profesjonalizm oraz życzliwość, polecam! pacjentka Zdecydowanie POLECAM !!! (1) Do Dentico trafiłam po przeczytaniu opinii na trojmiasto.pl Celem było... Beata dr Jowita Żebrowska-Zakrzewska -profesjonalista z powołania - gorąco polecam :-) (1) Do kliniki DentiCo w Gdańsku trafiłam z polecenia mojej córki ze szczególną... Krystyna POLECAM (1) Atmosfera w gabinecie fantastyczna, pozytywnie udziela się pacjentowi.... Alicja Profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm, usługi na bardzo wysokim poziomie oraz życzliwe... Karol Kompleksowe usługi stomatologiczne (1) Znalazłem w Gdańsku dentystę z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Długo... Michał. Anglia Polecam !!! (1) Całkowicie szczerze polecam DentiCo dla każdego, kto chce zadbać o swój... Marlena Wyśmienity Stomatolog (1) Zdecydowanie polecam ten gabinet! Zabiegi całkowicie bezbolesne, wykonywane... Marek Dentico (1) Miła i fachowa obsługa klienta. Wyczerpujące informacje na temat leczenia.... Jarek DentiCo - polecam wszystkim (1) Profesjonalne i szerokie podejście do tematu. Jestem stałym bywalecem już od... Ania Dentico Gdansk Przymorze (1) Przemila, profesjonalna opieka. W końcu trafiłam na prawdziwego specjaliste.... aLEKSANDRA cHOLEWA Super Dentysci!!! (1) Korzystalam ostatnio z uslug Dentico, ja i Moj 3 letni synek i jestesmy... Marzena "Zdrowe ząbki" (1) Na taki poziom usług czekałem wiele lat. Gabinet całościowo zajmuje się... Grześ Sopot