Weronika K. - opinia (2) Pełny profesjonalizm, miły zespół. Relaks na fotelu, z standardowym (ale... Weronika K. Dariusz - opinia (2) Pełen profesjonalizm, polecam zarówno w przypadkach doraźnych jak i... Dariusz Ewa Meczkowska - opinia (2) Bardzo Jestem zadowolona ze wspanialej szybkiej ,profesjonalnej , milej... Ewa Meczkowska
zadowolona klientka - opinia (2) Jestem zachwycona obsługą w Dentico. Od lat miałam problem z nadwrażliwością... zadowolona klientka Izabela C.-P. - opinia (2) Chciałabym wyróżnić Panią Martę, z którą to, jako pierwszą mialam kontakt po... Izabela C.-P. Bartosz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług DentiCo. Profesjonalne podejście i bardzo... Bartosz Bartosz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług DentiCo. Profesjonalne podejście i bardzo... Bartosz Mariusz - opinia (2) Korzystałem z usług higienistki i muszę przyznać, że zarówno usługa usuwania... Mariusz Grażyna - opinia (1) Wystarczyło kilka wizyt w DentiCo by Pani dr Jowita Żebrowska-Zakrzewska ze... Grażyna Łukasz - opinia (2) Najlepszy stomatolog w 3mieście. Wiem co mówię bo byłem u kilkunastu z bólem... Łukasz Barbara - opinia (2) Niesamowite zaangażowanie i pełen profesjonalizm w trakcie wyjątkowo... Barbara Elżbieta - opinia (1) Dziś, jeśli chodzi o wybór gabinetów stomatologicznych to mamy w czym... Elżbieta Aleksander - opinia (2) Wizyta u dentysty rzadko bywa przyjemnością, jednak w klinice DentiCo zespół... Aleksander Agnieszka - opinia (1) Najlepsza higienizacja w trójmieście :) Agnieszka Piotr - opinia (1) Z czystym sercem mogę polecić Zespól DentiCo. Własnie dobiegło końca moje... Piotr MariaH - opinia (1) Najlepsza higienizacja jamy ustnej ever! Cudowna pani higienistka!!!... MariaH Urszula - opinia (1) Nie znam takich słów, którymi mogłabym wyrazić wdzięczność i uznanie dla Pani... Urszula kaja - opinia (2) Gabinet Dentico to stomatologia na najwyższym europejskim poziomie. Pełen... kaja Jaroslaw - opinia (2) Profesjonalna obsługa, wysoka kultura, miła atmosfera. Polecam Jaroslaw Seb Birch - opinia (1) Do Dentico trafiłem trochę przypadkiem będąc na wyjeździe służbowym w... Seb Birch