Aleksander - opinia (2) Wizyta u dentysty rzadko bywa przyjemnością, jednak w klinice DentiCo zespół... Aleksander Agnieszka - opinia (1) Najlepsza higienizacja w trójmieście :) Agnieszka Piotr - opinia (1) Z czystym sercem mogę polecić Zespól DentiCo. Własnie dobiegło końca moje... Piotr
MariaH - opinia (1) Najlepsza higienizacja jamy ustnej ever! Cudowna pani higienistka!!!... MariaH Urszula - opinia (1) Nie znam takich słów, którymi mogłabym wyrazić wdzięczność i uznanie dla Pani... Urszula kaja - opinia (2) Gabinet Dentico to stomatologia na najwyższym europejskim poziomie. Pełen... kaja Jaroslaw - opinia (2) Profesjonalna obsługa, wysoka kultura, miła atmosfera. Polecam Jaroslaw Seb Birch - opinia (1) Do Dentico trafiłem trochę przypadkiem będąc na wyjeździe służbowym w... Seb Birch Grzegorz - opinia (2) Reguralnie korzystam z uslug gabinetu DentiCo ponieważ ujęło mnie bardzo... Grzegorz Anna - opinia (2) Na prawdę polecam wizytę w Dentico wszystkim którzy się wahają. Anna Anna - opinia (2) Bardzo polecam dr Mateusza - zawsze wszystko wytłumaczy. Leczenie przebiega... Anna Łukasz K - opinia (2) Od samego początku aż do końca leczenia które trwało kilka miesięcy, nie mogę... Łukasz K Sandra - opinia (2) Dzięki zespołowi DentiCo jestem posiadaczką pięknego, zdrowego uśmiechu!... Sandra Edmund K. - opinia (2) Pani doktor Jowita Żebrowska-Zakrzewska jest osobą profesjonalną, dokładną,... Edmund K. Super klinika (2) Podejście profesjonalne, bardzo miła atmosfera. Doktor Jowita wkłada całe... Alicja K. - opinia (2) Swietna klinika :) ciesze sie ze do niej trafilam . Nareszcie ktos... K. Przemek M. - opinia (2) Jakość i cena usług bez żadnych zastrzeżeń. Przemek M. Joachim - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyt w Dentico. Dużą zaletą jest kompleksowa... Joachim Uśmiech moich marzeń (2) Trafiłam do dr Jowity z chęci posiadania pięknego uśmiechu. Mówiłam... Iwona Rewelacja pod każdym względem (1) W końcu trafiłam na profesjonalną Panią stomatolog. Pani Jowita to lekarz z... Inezeste