Anna M. - ocena (1) Niedawno odebrałam wykończone pod klucz mieszkanie na ul. Myśliwskiej.... Anna M. Anka - ocena (1) Bardzo rzetelna firma i super osoby do kontaktu. Nie wyłudzają danych pod... Anka Właściciel mieszkania - ocena (1) Przykre doświadczenie z deweloperem, odbiór mieszkań miał być w grudniu 2023... Właściciel mieszkania
Małgorzata - ocena (2) Mieszkanie ładne, bez usterek i sprawnie. Małgorzata Joanna Kander - ocena (1) Fajna firma deweloperska. Hiszpańskie korzenie, ekologiczne podejście. W... Joanna Kander Radek - ocena (1) Duży plus za realizację w terminie (a nawet przed). Star Tower to moim... Radek mania_s - ocena (1) Kupiłam mieszkanie od dewelopera i nie mam się do czego przyczepić. Poza... mania_s Klaudia - ocena (1) Dobra jakość mieszkań, które przekazują i fajna obsługa klienta na każdym... Klaudia Arek - ocena (1) To rzeczywiście prawda co pisze Ryszard. Droga przez mękę z wyegzekwowaniem... Arek Zbyszek - ocena (1) Miła obsługa Teraz tylko czekam na moje mieszkanie w listopadzie Zbyszek Ewa - ocena (1) Klasa, jakość. Ewa Klient - ocena (1) Mogę polecić z czystym sumieniem: jakość/cena rewelacja, obsługa bez uwag Klient Kowalski Robert - ocena (1) Najgorszy deweloper w Trójmieście nie wywiązuje się z zwartych umów. Pan... Kowalski Robert AMG - ocena (1) Odradzam kupowanie mieszkania w Semeko. Czekam na mieszkanie na Porto Bianko... AMG Ryszard - ocena (1) Na początku wszystko ok. Po odbiorze lokalu duża ilość usterek. Największe... Ryszard Prywatny inwestor - ocena (1) Fatalna obsługa klienta - brak wiedzy odnośnie podstawowych zagadnień... Prywatny inwestor am - ocena (1) bez zastrzeżeń, całość na plus am Ja - ocena (1) Ci co chcą kupić mieszkanie od tego dewelopera to niech się dobrze... Ja Bartosz - ocena (1) Bardzo dobry deweloper - szeroka oferta, świetna obsługa, super jakość... Bartosz Dawid - ocena (1) Deweloper stawia bloki w skandalicznie bliskiej odległości od innych... Dawid