Nieszczęśliwy nabywca lokalu - ocena (1) Daje 1 tylko dlatego że nie można dać 0. Osiedle Zdrovo tonie w bagnie,... Nieszczęśliwy nabywca lokalu Właściciel mieszkania - ocena (1) Kupiłem mieszkanie u tego dewelopera, w budynku, który do dzisiaj jest... Właściciel mieszkania Właściciel mieszkania , Bartosz - ocena (1) Osiedle Lazurowe, przy Niepołomickiej. Oddanie fod użytku wiisna 2023r.... Właściciel mieszkania , Bartosz
Piotr - ocena (1) bardzo dobry kontakt, spotkanie na czas. Szczera i otwarta rozmowa na temat... Piotr klient - ocena (4) Firma nie dotrzymuje terminów oddania budynków/mieszkań. W Gdyni port deco... klient Marcin - ocena (1) Ostatnia inwestycja spóźniona dwa lata, poprzednia rok, w biurze sprzedaży... Marcin Ola - ocena (1) Odradzam zakupu jakiejkolwiek nieruchomości pod szyldem tej firmy. Osiedle na... Ola Magdalena - ocena (1) Deweloper jest niezwykle profesjonalny i skuteczny. Jego praca jest zawsze... Magdalena Michal - ocena (1) Wspaniałe mieszkania w Atrium Oliwa. Dziękujemy serdecznie, szczególnie pani... Michal Klient Piotr - ocena (1) Jakość oddawanego mieszkania b. dobra. Coś było do poprawki i deweloper... Klient Piotr TK - ocena (1) Widać dużą dbałość o szczegóły. Dobrze wróży. TK Monika - ocena (1) Deweloper godny zaufania. Po początkowych problemach z ogłoszeniem, Pan Jerzy... Monika mieszkanka Onnea - ocena (1) Mieszkam na osiedlu Onnea od ponad dwóch lat, denerwuje mnie jak mieszkańcy... mieszkanka Onnea kredytobiorca - ocena (1) niestety przykre doświadczenie z "patodeweloperką", duże opóźnienie i... kredytobiorca Karolina - ocena (1) Polecam Inwesting z całego serca. Bardzo profesjonalna i miła obsługa.... Karolina Klient - ocena (1) Zakupiliśmy mieszkanie na osiedlu Alvarium, wybraliśmy to miejsce nie tylko... Klient Marzena - ocena (1) Mieszkam sobie w budynku zbudowanym przez Inwesting już dobre kilka miesięcy... Marzena Agnieszka - ocena (1) Słabe podejście do obsługi posprzedażowej, masa usterek z których nie... Agnieszka Jakub F - ocena (1) Kupiłem mieszkanie na osiedlu "Przystań" od tego dewelopera i muszę przyznać,... Jakub F Michał - ocena (1) NAjgorszy deweloper w 3miescie. Michał