Radek - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Na pochwałę zasługuję świetny kontakt z... Radek Weronika - opinia (2) Osobiście jestem bardzo zadowolona z mieszkania, które zostało zakupione u... Weronika Krystian - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z mieszkania oraz z samej obsługi. Deweloper bardzo... Krystian
Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i doradztwa przy wyborze mojego... Michał Małgorzata - opinia (3) Zarówno obsługa klienta jak i sama inwestycja naprawdę zasługują na pochwałę.... Małgorzata Anna - ocena (1) Super deweloper wykończenie mieszkań bezproblemowe zawsze można zadzwonić po... Anna Mieszkaniec - ocena (1) Katastrofa. Po roku opóźnienia kolejny rok czekaliśmy na pozwolenie na... Mieszkaniec Barbara - ocena (1) Jestem zadowolona z realizacji Nowe Kowale i Nowe Kowale Plus .Budros to... Barbara Nadja - ocena (1) Fajnie było, kiedy przeszliśmy do biura i powiedzieliśmy, że będziemy kupować... Nadja Arkadiusz Sieradzki - ocena (1) Dział sprzedaży inpro . jeden z lepszych w trójmieście . Stosunek ceny do... Arkadiusz Sieradzki slawek - ocena (1) Ze wszystkim się zgadzam. Potwierdzam 100% Mpol porażka totalna sami sobie... slawek Karina - ocena (1) Kompleksowa i rzetelna obsługa. Zakupiłam mieszkanie na inwestycji Start.... Karina Jakub - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony Jakub Natalia Robotycka - ocena (2) Deweloper wykazał się pełnym profesjonalizmem przy pomocy wyboru mieszkania,... Natalia Robotycka Daria - ocena (1) Doskonała obsługa klienta, bardzo mili i pomocni sprzedawcy Daria Marta Kedzierska - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma. Jesteśmy bardzo zadowoleni z realizowanej... Marta Kedzierska jacek - ocena (1) jak zawsze na poziomie jacek Joasia - ocena (1) Serdecznie polecamy Panią Alicję z biura w Gdyni, jak do tej pory mamy same... Joasia Aleksandra - opinia (4) Kupiłam część szeregu w Pępowie. Przy domu tworzy się zalewisko. Deweloper... Aleksandra AK - ocena (1) Miły sprzedawca, fachowa pomoc, osiedle blisko parku w Rumi. Bardzo polecam.... AK