EIV - opinia (2) Roczne opóźnienie czwartego etapu. Od ponad pół roku deweloper przesuwa... EIV Lepiej rób pączki - opinia (2) Gdańskie Tarasy etap IV już ponad rok opóźnienia i wciąż brak pozwolenia na... Lepiej rób pączki Rafał - ocena (1) Dobrze przemyślane i zrobione mieszkanie. Profesjonalna i rzetelna obsługa.... Rafał
katarzyna - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego mieszkania. Mieszkanie w bardzo dobrym... katarzyna Oskar - ocena (1) Dobrze wspominam zakup swojego domu w AMprojekt. Sprzedawca wykazywał się... Oskar Katarzyna - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z firmą budros. zależało mi na szybkim... Katarzyna Tomasz Jankowski - ocena (2) Moim kredytem zajmowała się Pani Magdalena Reysowska. Wszystkie sprawy były... Tomasz Jankowski Kozin - ocena (1) Kupiłem mieszkanie od Bravo Developer. Wszystko na wysokim poziomie - polecam. Kozin Maria - opinia (2) Deweloper w porządku, jeszcze czekamy na dom, jest w budowie, ale cenowo... Maria Krzysztof - opinia (4) Zdecydowanie nie polecam i jeśli miał bym możliwość cofnięcia czasu to nie... Krzysztof Antoni - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi, jak i wykończenia domu. Od... Antoni Anna M - opinia (2) Polecam dewelopera. Duży plus za cenę, elastyczność i ludzkie podejście.... Anna M Klient199 - ocena (1) Ludzie nie dajcie się wkopać w kupno mieszkań w Semeko - odbiory opóźnione w... Klient199 Jerzy - ocena (1) Wszystko zgodnie z terminami, bezproblemowo, dobry kontakt. Jerzy Łukasz - ocena (1) Ostatnio odebrałem mieszkanie od Domesty - polecam: - bardzo miły kontakt... Łukasz M.A - ocena (1) Piękne osiedle w sielskiej okolicy. Standard budowy na najwyższym poziomie:... M.A Andrzej M - ocena (1) Kiedy pomyślałem o powrocie do Polski, od razu do głowy przyszło mi... Andrzej M Katarzyna - ocena (2) Odebrałam właśnie mieszkanie z osiedla Urzeka. Brak uwag przy odbiorze.... Katarzyna Dominik - ocena (1) Świetna współpraca. Genialne mieszkania i lokalizacja. Styl architektoniczny... Dominik Ja - ocena (1) Odebrałam mieszkanie w Porto Bianco III w Rumi. Jestem bardzo zadowolona z... Ja