...dla malego kotka.
Prosze tylko o przetestowane opinie i porady.
Z gory dziekuje
84
Re: Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!
~Werka
(13 lat temu)
Potwierdzam tę rekomendację w 1000 procentach! To są właśnie weterynarze z powołania! Rewelacyjny kontakt ze zwierzętami, zawsze mili i uśmiechnięci, a do tego genialni profesjonaliści. To dzięki nim moje pokiereszowane "Stado" jest wciąż z nami! Dziękuję za wszystko!
00
~psinka
(13 lat temu)
Najlepszy lekarz weterynarii taki z sercem dla zwierząt to lek. wet. Tomasz Brzeski
klinika czynna całą dobę
81-303 Gdynia, ul. Kielecka 22
tel. 0-58 620 55 55, fax 0-58 661 59 07
kom. 508 07 22 34
lekarz@gkw.com.pl
Z czystym sumieniem polecam
27
~hania
(13 lat temu)
Lek.Weterynarii Małgorzata Barancewicz , na Jaśkowej Dolinie , Morena.wi za wi przychodni.
SUPER LEKARZ.
10
~tygrys
(13 lat temu)
Tak ,mam telefon i adres 58 380 04 44
Kartuska 345B na takim nowym osiedlu Gardenia,białe bloki
00
~m.weronika.s
(13 lat temu)
O, super, ze ktos podal nowy adres, bo szukalam Pani Agnieszki w gabinecie w Pruszczu, ale dowiedzialam sie, ze juz tam nie pracuje... :(
Czy masz moze nr telefonu do gabinetu? Troche to ode mnie daleko, nie bede jechac specjalnie, a chcialabym podziekowac, bo leki, ktore zapisala, wreszcie zadzialalaly.
00
~tygrys
(13 lat temu)
Tylko dr.A.Pyrak.Teraz ma swoja przychodnie na Kartuskiej345B.Zajeła sie moim psiakiem ,jak zaden inny lekarz. Polecam
10
~Mirass
(13 lat temu)
Ja polecam Czernielewskiego. Bardzo dobry diagnosta, uprawia prostą, tanią weterynarię, a nie wyzyskuje. Sprawy stawia jasno. Mimo swoich niskich cen dysponuje ogromną wiedzą i pomysłowością w swoim fachu...
Miałem okazję leczyć u niego psa i kotkę, zwierzaki zadowolone ;) Po sterylizacji kotki bałem się, że będzie miała wielka bliznę na pół brzucha tak jak u koleżanki, a blizny w ogóle nie widać :D To jego dane: Lek. wet. Marcin Czernielewski, Lelewela 23 przy placu komorowskiego w Gdańsku Wrzeszczu. (58) 344-63-45
Pozdro!
Mirass
70
~Marek 2011-05-13
(13 lat temu)
Polecam Centrum Zdrowia Zwierząt w Przodkowie - gdyby ktoś wybierał się na Kaszuby! fajna lecznica i świetni lekarze - Michał i Jan Zielińscy
00
~kuba
(13 lat temu)
pana tak ale pani ...??
00
~kaja
(13 lat temu)
nistety ja nie polecam!!!sekundowa wizyta i nic,ok malo kasuje))ale nie o to chodzi)))wyleczyli mi psa tez na plk,dabka ale w innym gabinecie)))
01
~kajtek
(13 lat temu)
ale ktorego???jest starszy i syn))
00
~ciekawa
(13 lat temu)
Czy ktos cos moze wie na temat dr. Chwojnowskiego ??
00
~michalina
(13 lat temu)
według tego co tu się wypisuje to nie poszłabym ze zwierzakiem do żadnej z podawanych tu lecznic.........nawet jak się pojawi jakaś pozytywna opinia to zaraz potem negatywna...jaki z tego wniosek? każdemu pasuje coś innego i każdy powinien sugerować się tylko własnym nosem a nie opinią innych, nie wspomnę już o tym ,że często rzeczy tu wypisywane są wysoce wątpliwe w kwestii medycznego uzasadnienia .Zastanawiam się czemu mają służyć takie opinie....ja zamierzam pójść i się przekonać na własnej skórze z moim pieskiem czy gabinet mi pasuje .I nie przesadzajmy z diagnozami czy wszyscy wpisujący się tu ludzie nie popełniają błędów w swoich pracach....przecież lecznictwo to trudny kawałek chleba zwłaszcza ,że zwierzak nie powie co mu jest jak człowiek( a i tak u ludzi tysiace błędów się popełnia mimo iż pacjent palcem pokazuje gdzie go boli).
31
~A.
(13 lat temu)
Zdecydowanie Janszkiewicz-Przyjemska na Witominie / koło garaży PCK / Moje 3 koty polecają:)
21
~meg
(13 lat temu)
To smutne co się stało z Twoim pieskiem. też ze swoim chodzę do tej lecznicy tyle , ze tam przyjmuje 3 weterynarzy. Mam prośbę , czy mogłabyś napisać który dał taką diagnozę, czy wszyscy 3 sa niekompetentni? chciałabym uniknąć podobnego rozczarowania. dzięki z góry
01
~m a
(13 lat temu)
Rzeczywiscie jest miły. Mozna chodzić do niego na normalne wizyty, ale z trudnymi przypadkami sobie nie radzi.
62
~Michał
(13 lat temu)
Polecam dr Marlene Piechura-Stokowska z Gdyni!!! Przystepne ceny, ZAWSZE trafna diagnoza, uratowała mi psa. Jest to lekarz z powołania i przepisywane leki nie sa drogie.
01
~agama-85
(13 lat temu)
Ja równiez polecam. Wczoraj zaniosłam tam powypadkowego gołębia.Pan Rafał dał mu zastrzyk, zostawił na noc i zadeklarował, że jak wyzdrowieje to odwiezie go do schroniska. Chciałam sama opiekowac sie ptakiem więc pan Rafał dał mi antybiotyk dla niego. Za wszystko nie wziął ANI ZŁOTÓWKI. Prawdziwy weterynarz z powołania. Jak będę mieć swojego psa, na pewno będę chodzic do Crisvet-u.
13
AlexGDY
(13 lat temu)
Jeżeli chodzi o tego lekarza to też nie polecem. Chodziłam do niego jak jeszcze był na Kartuskiej i wykończył mi psa. Jako leczenie kazał dawać herbatę rumiankową a pies zwijał się z bólu. Rano już nie żył. Tak samo jak byłam z królikiem córeczki to dał mu zastrzyki i próbował leczyć, później poszłam do innego lekarza a on od razu stwierdził że trzeba go uśpić bo ma paraliż. ( jak dla mnie to On jedynie potrafi ale bardzo dobrze wyciągać pieniądze)
107
~Ewa
(13 lat temu)
Ja też uważam,że dr.Sobotka jest świetnym lekarzem.Mój 15-letni foksterier ma wiele dolegliwości:chora wątroba,niedomykalność zastawki a ostatnio nowotwór.Doktorowi zawdzięczamy,że nasz pies żyje i jest w dobrej formie.Po ostatniej operacji -usunięcie listwy mlecznej-piesek o własnych siłach dotarł do domu.Darzymy zaufaniem doktora,cenimy jego wiedzę i wielką życzliwość dla zwierząt i ich opiekunów.Dobrym duchem w przychodni jest p. Ola,która strzyże naszego psa,wcześniej przytulając i uspokajając.Wielkie serce,jakie obydwoje okazują zwierzętom powoduje,że nasi milusińscy nie są zestresowani a my-opiekunowie mamy pewność,że powierzamy ich zdrowie i urodę w dobre ręce.