Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

...dla malego kotka.
Prosze tylko o przetestowane opinie i porady.
Z gory dziekuje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

Ja polecam pania Gosie - stazystke ze Stryjskiej z Gdyni :) i doktora Debisa
http://www.lecznica.gdynia.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oooo tak. Dr Rutkokowiak to chyba jeden z najlepszych wetów też nie wiem czy jeszcze przyjmuje bo to już starszy człowiek. Moją sunie operował po tym jak lekarz z Brzeźna (nie bede podawać nazwiska) leczył ją na zapalenie gardła a pies lał się przez ręce i miał wysoką temp i zadne antybiotyki nie pomagałay. Polecono mi dr Rutkowiaka i ten od razu zdiagnozował ropomacicze. Operacja została przeprowadzona w ostanim momencie. Ale fakt ze w kontaktach miedzyludzkich to nie był najsympatyczniejszy ale nie o to przeciez chodzi ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się. Jak najdalej od Piastowskiej. Najlepiej idzie im wyciąganie kasy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

również bardzo polecam!!! SUPER podejście do zwierząt, zawsze trafne decyzje, chodzę do Pań już z drugim i trzecim pieskiem i mam zaufanie na 100 %, psinki zupełnie się nie boją a przy każdej wizycie zawsze jakiś smakołyk się dla nich znajdzie :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dokładnie Rumia - od urodzenia serwisuje tam psiuna i wszystko gra - warto nawet z gdańska te kilkadziesiąt kilometrów jechać..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też polecam weta z Jelitkowskiego Dworu - dr Sobotka jesli mnie pamięć nie myli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

DR MAŁGORZATA SUROWIEC w Gdyni ul. Legionów 78 w zyciu nie spotkałam tak wspaniałego i dobrego weterynarza. poleciłabym w ciemno. Ceny nie najniższe ale też nie wygórowane. Dużą trudnością są kolejki i trzeba wyczekać na swoją kolej-ale to przecież świadczy tylko na PLUS.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

To fakt-lekarz jest super. Tyle że jego ukochany Bazyli to rasa SETER SZKOCKI GORDON;-) a nie jakiś tam bernardyn:-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hi jest dobry weterynarz Pani Beata Skalska , wiem bo u niej pracowałam jako pomoc , kocham zwierzaki i mam świra n aich punkcie i potrafie rozpoznać dobrego weterynarza po wielu przygodach z moją chorą na raka Dobermanką , której już nie ma i ta Pani jest bardzo godna polecenia, jedyny minus nie jest zbyt tania! ponieważ używa dość drogiego i spr.sprzetu i jaki i leków.Jest to Osowa ul.Międzygwiezdna w bloku.tel.608-229-640 polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też polecam dr Sontag z Michałowskiego - rewelacyjna lekarz z sercem podchodzi do zwierząt i wyleczy zwierzaka z każdej opresji. Z naszą suczką byliśmy u wielu lekarzy z jednym problemem ale tylko Pani Sontag przeprowadziła pełny wynik i po kilku badaniach i leczeniu problem zniknął. Szczerze polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najlepszy w Trójmieście,podejście do zwierzaków bdb,ceny bdb,profesjonalista na 100%,polecam serdecznie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gorąco polecam lecznicę na ul. Jaskółczej 4 w Gdyni. Zwierzęta ( psy i koty) mam nieprzerwalnie od kilkunastu lat i po doświadczeniu z innymi weterynarzami ( zawsze raczej dobrymi) z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Kasprzyków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też polecam tego lekarza - dr Czernielewski opiekuje się moimi zwierzakami od kilkunastu lat.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem tego samego zdania.Tylko dr Ulewicz.Mojej kotce uratował życie za dziękuję- zapłaciłam tylko za leki.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

w gdansku na siedlcach w "kwadracie" na ul skrajnej doktor Wyszyński weterynarz z powołania, moja kotka jest zadowolona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr.Sularz jest bardzo miły i widac że zna sie na rzeczy. Ten człowiek naprawdę kocha to co robi. Jest godny polecenia!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!! DLA FRETEK !!

Może ktoś zna dobrego i znającego się na rzeczy weta dla fretki? Wiem, że nie każdy wet ma wiedzę(zwłaszcza) i umiejętności przy tym zwierzaku... Pozdrawiam i ściskam mojego Maniusia :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam iż ten weterynarz jest najlepszy. Ma duże doświadczenie gdyż w ZOO Oliwskim jest głównym weterynarzem, Martwi się bardziej o zwierzę niż o kasę. Ze swoim psem chodziłam do niego przez 13 lat i nigdy mnie nie zawiódł. A i pies go lubił, niestety piesek cięzko zachorował i już nie chodzę na spacerki z nim.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr. Ulewicz jest najlepszym weterynarzem. Od wielu lat leczy mojego psa na różne dolegliwości. Diagnoza zawsze dobra i ma podejście do zwierząt :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam sie z koleżanką znam obu dr.Kończaków od lat i na pewno sa świetnymi diagnostami doskonale leczą oczywiście Kończak senior ma duzo wieksze doświadczenie ale młody tez jest ok.Prowadzili psa mojej żony bulteriera który dzieki nim dożyl 16 lat(a to przy tej rasie niesamowicie dużo) wielu wielu moich znajomych leczy zwierzaki u kończaków i wszyscy maja jka najlepsze zdanie o nich .Jedynym minusem odwiedzania ich lecznicy jest to ,że trzeba mieć duzo czasu bo niestety kolejki u nich są przeogromne co zresztą świadczy o ich fachowości .Pozadrawiam Jarka I Jurka Kończaków ..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Czy mój kociak jedzący karmę dla seniorów pogorszy jego stan? (3 odpowiedzi)

Mam dwie kotki, Sansę-10 i Persefonę- 6 miesięcy. Sansa je karmę dla starszych kotów Purrina,...

Pseudohodowla (330 odpowiedzi)

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne....

Hodowla z Wyczechowa (13 odpowiedzi)

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka...