Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

...dla malego kotka.
Prosze tylko o przetestowane opinie i porady.
Z gory dziekuje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

Zdecydowanie popieram wypowiedz poprzedniczki.
Weterynarz naprawde godny polecenia.
Dr.Darek czlowiek z powołaniem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie mam dobrego zdania o tych weterynarzach z ul. Piastowskiej. Mili, ale brak profesjonalizmu. Wole wiecej nie pisac...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dr Marcin Czernielewski
ul. Lelewela 23
80-442 Gdańsk Wrzeszcz
tel. 0 58 344 63 45
godziny przyjęć: pon-pt. 10.00 - 12.00 i 16.00-19.00; sob. 10.00-12.00

Uwagi: dobry chirurg (uratował kota mojej koleżanki,na którym partacze z Łąkowej postawili krzyżyk po serii badań za ciężką kase,zdjęć których nie wydali-jesli wogóle zrobili),świetnie przeprowadza sterylizacje (mam kotkę po sterylizacji metodą małego nacięcia-1 dzień i kot jak nowy bo narkoza otępiła ja bardzo), bardzo dobre podejście do zwierzaków (i do ludzi :) ), niedrogi
NAJELEPSIEJSZY, skuteczny i najbardziej sympatyczny wet jakiego tu, w Trójmieście, znam.

Ciekawa strona: http://leksykot.top.hell.pl/koty/zdrowie/wetlista/txt/trojmiasto-lelewela-krzeminskiego
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dr Debisa nie polecam mimo ze mily. Ratajski niby wiecej wie, ale podjescie do zwierzat ma koszmarne= chorego kota rozdziawial specjalistycznymi obcegami, podczas gdy inny weterynarz/Sopot/ normalnie bez histerii zbadal zwierzaka. Ponadto Ratajski kosmicznie zdziera kase= moim zdaniem i Debis i Ratajski wystawiaja rachunki w zaleznosci od wyceny blach na parkingu pod lecznica. Ratajski nawet sie z tym nie kryje... luka przez okno i wypisuje kwit do kasy! Zeby jeszcze chociaz potrafil pomoc i byl skuteczny, ale tego sie nie spodziewajmy. Po ich leczeniu musielismy uspic kota, wczesniej leczyli mi psa 14letniego ktory do czasu stycznosci z ta placowka byl okazem zdrowia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie wiem czy jeszcze przyjmuje prof. Rutkowiak (kiedyś na Migowskiej, potem ponoć na Potokowej).

Facet do którego odsyłają inni weterynarze jak nie mogą sobie poradzić (spotykałem w gabinecie ludzi jeżdżących po 200 km do niego).

Co prawda lepiej chyba się dogaduje ze zwierzętami niż z ludźmi, ale mojego psa 2 razy stawiał na nogach po fatalnych sprawach. I nie usypia bez kłopotu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również polecam Crisvet. Nasz labek miał kilka lat temu operowaną tylną łapę (zastąpienie zerwanego więzadła sztucznym) i tylko dzięki panu doktorowi nie skończył jako inwalida. Od urodzenia jest pod ich opieką i jesteśmy bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: UWAGA KONOWAŁ!!!!

ZGADZAM SIĘ.!!!!!! ODRADZAM.!!!!!!

Leczyłam psa rok na zapalenie ucha, we wrzeszczu w gabinecie Awet Lekarz stwierdził GNIJĄCE UCHO PRAWIE DO AMPUTACJI.!!!
Sposobu leczenia dr T.J nie komentował...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam gabinet weterynaryjny AWET we Wrzeszczu ul.Matejki .

Odradzam gabinet na ul.Krzemowej Orunia Gdańsk.!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Pani Ania Bielska kompetentna i pełna serca nie ma nikogo lepszego.

ul. Feniksa 28
80-299 Gdańsk - Osowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja polecam weterynarza w budynkach InvestKomfort w Jelitkowskim Dworzee koło mola w Brzeźnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdansk Zakoniczyn ul.Bergiela :)
polecam ograca 2 babeczki i stazysta a podejscie do zwierzat jak do dziecka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepszy lekarz dla zwierząt i najlepsza klinika weterynaryjna to klinika dr Brzeskiego Tomasza w Gdynia na ul. Kieleckiej. Pan Brzeski poza tym że jest bardzo kompetentny w swoim fachu to jeszcze kocha zwierzaczki i to widać po podejściu do każdego swojego ,,pacjenta" POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Polecam gabinet http://www.gabinet4lapy.pl/ na Ujeścisku (Łódzka). Od kiedy mieszkam w 3M tam leczę swoje zwierzaki (2 psy i kota) i jestem bardzo zadowolona. PRzypadkiem kiedyś trafiłam do wet na Królowej Jadwigi, w CH Pogodne i dla jednego psa skończyło się to źle :/ Przedłużające się leczenie, które nic a nic psu nie pomogło. Było tylko gorzej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fajny gabinet weterynaryjny jest naprzeciwko szuflandii. Tam nieraz pomogli mojemu pieskowi. Miłe panie i ceny dostępne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dr.Debis, polecam przyjmuje w Gdyni na Cechowej lub Stryjskiej.
Uratował nam psiaka
Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Ewelina Stencel z Wejherowa - kocha zwierzeta i super leczy kompleksowo, super opiekuje sie moimi azjatami ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na suchaninie koło ulicy padarewskiego polecam Panią Wiarkę niedrogo i ma sumienie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie polecam dr.kończak z rumi

rumia ul. leśna 1 polecam !!najlepszy z najlepszych!! kocha to co robi i zna się na rzeczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

zdecydowanie odradzam Szpital na Łąkowej - moim zdaniem niewielki profesjonalizm i gigantyczne ceny!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

doktor Kończak w Rumi,lekarz z powołania nie ma leprzego.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (244 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

Hodowla z Wyczechowa (13 odpowiedzi)

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka...

Pseudohodowla (330 odpowiedzi)

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne....