Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

...dla malego kotka.
Prosze tylko o przetestowane opinie i porady.
Z gory dziekuje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

Ja również polecam Dr Sujkowskiego,. nie polecam całodobowej na Chełmińskiej ;/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czy zna ktoś jakiegoś dobrego weterynarza który dojeżdża do domu??Pilne!!!Będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

taki rewelacyjny weterynarz ze leczyl mi psa ktory mial raka zoladka na grype...cyrk i smiech na sali z tego goscia,najpierw wydoil kase ile sie dalo a potem go uspil
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

http://www.trojmiasto.pl/Amicis-Lecznica-Weterynaryjna-lek-wet-Z-Zalewski-i-W-Ulewicz-s-c-o15574.html

ja również jak i już inne osoby polecam ta przychodnie a szczególnie doktora Ulewicza !!! Ma duże serce dla zwierząt , operował mi pieska 11 letniego , operacja obyła się bez komplikacji i również cała rekonwalescencja mimo obaw p.doktora ze względu na wiek.POLECAM w 100% !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja niestety mam wręcz przeciwne wrażenia i nie za dobre doświadczenia z tą lecznicą. Podgórski postawił złą diagnozę i prawie wysłał mi psa za tęczowy most. Pewnie nie był to brak doświadczenia, ale niedbalstwo i pośpiech, może brak chęci...nie wiem. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale leczenie odbywa się w Wejherowie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja polecam w Rumi "Pod brzozą" - fajnie dwaj lekarze, chodzę tam już ze swoim drugim psiakiem; panowie zawsze mili, angażują się, nie naciągają na kaskę, a za drobiazgi nawet nie biorą pieniędzy :) naprawdę polecam: dr. Szczypior i dr. Podgórski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pan Tomasz Sujkowski z Pogórza Górnego jest Ok.
Lecznica nazywa się Bazyli - od ś.p. jego psa Bazylego-bernardyna
Znamy go od wielu wielu lat i możemy potwierdzić jego skuteczność.
Jeśli nie ma szans na wyzdrowienie to mówi to w prost.
Jeśli jest szansa to mówi gdzie i do kogo trzeba iść.
Bardzo uczciwy człowiek i specjalista w swojej dziedzinie.
Teraz mamy buldoga staruszka z nowotworem.
I kochamy go jak dziecko.
Ale świat już tak ma że zwierzęta żyją krócej co nie znaczy gorzej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam sprawdzonych wetów :
dr Tomasz Sujkowski Gdynia Pogórze
dr Paweł Łukuć Gdynia -Redłowo ul Korczaka
dr Jacek Kasprzyk Gdynia ul Jaskółcza
dr Zalewski Gdańsk ul Elbląska

odradzam i przestrzegam przed
dr Siwek Gdynia -chylonia za biedronką na głównym skrzyżowaniu nie pamiętam ulicy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.wetmorena.pl/ - strona w 100% oddaje charakter pracy babek z wetmorena :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja zdecydowanie nie polecam

Poszłam z 7 tygodniowym kociakiem, który przelewał się przez ręce, nie reagował na bodźce, ślinił się i miał drgawki. Pani weterynarz osłuchała go, stwierdziła, że reaguje na światło (nawet ja widziałam, że jest inaczej), podała relanium twierdząc, że ma prawdopodobnie padaczkę i wysłała mnie do domu, abym go obserwowała i w razie kolejnego napadu podała relanium. Skasowała 50 zł.

Na szczęście dla kociaka poszłam do innej lecznicy, gdzie okazało się, że ma ciężkie zatrucie toksynami.

Reasumując:
- nie przeprowadzono badań
- błędnie odczytano symptomy (reakcja na światło)
- postawiono złą diagnozę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale ul. Korzenna jest na Karwinach...
Zapewne chodzi o lecznicę na Kieleckiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

mam wrazenie ze tu raczej potrzebny okulista (weterynarz na forum doimimieszkanie?)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od niedawna wystartowała strona, na której można wyszukać/sprawdzić lecznice i dodać opinię o lekarzach weterynarii. Pomocna przed wizytą :)
http://lecznica24.net
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA KONOWAŁ!!!!

POTWIERDZAM W 100%. Konował lek. wet. Tomasz J. pracujący na Oruni Górnej ul.Krzemowa 8A paprak i niedouczony oszust, który nie ma pojęcia o leczeniu zwierząt.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mogę polecić z gdańska całodobowa lecznice "szpital weterynajryjny" biegałam z lecznicy do lecznicy bo nikt nie potrafiłam zdiagnozować chorobę u mojego psa tam odbyły się wszystkie badania i od razu diagnoza bardzo fachowa obsługa ceny przystepne jak na zwierzecy szpital telefon podaje 058-555-19-99 nas przyjmowala pani Ania Szwakopt-Dziedzińska miła i konkretna.Nie polecam przychodzi na jelitkowskim dworzu po wizycie mojej kotki w ciązy w tamtej lecznicy u Pana zdechła po kilku godzinach z psem też nie wiedział co mu jest jak byłam z nim.Z ulicy Obrońców Wybrzeża mogę polecić tylko panią ,ale nie pamietam jak się nazywa też jest konkretna i kumata, panowie zdzieraja kase tylko i z opowiadań jednej babki dali za duzą dawkę psu narkozy i sie nie wybudził..............
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

trafiłem przypadkiem na to forum mama uśpiła pieska (był stary i piszczał z bulu) na suchaninie pod kładką nie znam ulicy ale Pani weterynażrz jest ludzka i nie nastawiona na kase bo powiedziała żeby pochować a nie jak inni utylizacja za kase
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

No wlasnie, widzialam duzo dobrych opinii na temat weta na lelewela, np. na forum miau http://forum.miau.pl/viewforum.php?f=22&sid=405fbd9045b1caa03f5f67ab3df34b8a

Ja chodzę do tego, którego mam najbliżej (taki sobie..), ale moja koleżanka odwiedza pana na Lelewela z kotem i psem i potwierdza, że zawsze dobrze traktuje swoich pacjentów, choć jednocześnie narzeka na spore kolejki.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko doktor Surowiec

Odradzam dr. Kończaka z Rumi (ul Leśna 1) (lekarz głupio mądry który ma swoje teorie, gdybym dalej leczył u niego moją kotkę pewnie już byłaby martwa! Kot po prostu z dnia na dzień wyglądał coraz gorzej , a doktor Kończak nawet się mnie nie zapytał czy ona je, czy korzysta z kuwety itd (moja kotka miała u niego cesarkę) i istniało zagrożenie że po cesarce kot będzie miał np niewydolność nerek lub inne choroby. Po cesarce ów lekarz nie daje żadnych zastrzyków przeciwbólowych zwierzakom i strasznie się męczą!!! Moja kotka wogóle po cesarce miała takie bóle że nie potrafiła chodzić, jęczała i nie zaakceptowała swoich kociaków!!!! Postanowiłem że pojadę z kotem do doktor Małgorzaty Surowiec i to był strzał w dziesiątkę. Podała mojemu kotu sól fizjologiczną, glukozę i zastrzyki przeciwbólowe, kazała nam kontrolować czy kot je, czy korzysta z kuwety. Moja koleżanka była u niej na cesarce ze swoim kotem i po cesarce kota nic nie bolało i była w pełni przytomna i od razu zaakceptowała swoje maleństwa! Po za tym zawsze można zadzwonić do doktor Surowiec i ona od razu udzieli informacji, doradzi, a inni od razu mówią żeby przyjechać ze zwierzakiem do nich ( chodzi o kasę) , odradzam też doktora Ratajskiego ze Stryjskiej (sama wizyta u nie go kosztuje 50 zł!!!), tańszy trochę jest Debis też ze Stryjskiej, ale generalnie nie polecam, no chyba że jest niedziela a jak wiadomo tam jest gabinet czynny 24/h, ale generalnie jest tam bardzo drogo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: UWAGA KONOWAŁ!!!!

Konował, którego powinniście się wystrzegać to Tomasz J, który ma gabinet na ul. Krzemowej w Gdańsku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

UWAGA KONOWAŁ!!!!

Albo nie zna się na swojej robocie, albo ma gdzieś to co robi. Skupia się chyba tylko na robieniu pieniędzy. Sterylizował moją kotkę. Zainkasował 180 zł. Tak skutecznie spartaczył to co zrobił, że po dwóch dniach (kilka godzin po kontrolnej wizycie u niego, gdzie musiał zauważyć, że coś się dzieje) kotka znalazła się w szpitalu dla zwierząt z wnętrznościami na wierzchu. Tam prawdziwi lekarze, ludzie dosłownie z powołania, odratowali kotkę, przyznając że ten kto robił sterylizację to partacz.
Także jeśli chcecie żeby wasze zwierzęta były zdrowe, jeśli chcecie zaoszczędzić czas, nerwy i pieniądze to nie oddawajcie swych pupili w jego ręce!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...