Tylko doktor Surowiec
~przemst831
(15 lat temu)
Odradzam dr. Kończaka z Rumi (ul Leśna 1) (lekarz głupio mądry który ma swoje teorie, gdybym dalej leczył u niego moją kotkę pewnie już byłaby martwa! Kot po prostu z dnia na dzień wyglądał coraz gorzej , a doktor Kończak nawet się mnie nie zapytał czy ona je, czy korzysta z kuwety itd (moja kotka miała u niego cesarkę) i istniało zagrożenie że po cesarce kot będzie miał np niewydolność nerek lub inne choroby. Po cesarce ów lekarz nie daje żadnych zastrzyków przeciwbólowych zwierzakom i strasznie się męczą!!! Moja kotka wogóle po cesarce miała takie bóle że nie potrafiła chodzić, jęczała i nie zaakceptowała swoich kociaków!!!! Postanowiłem że pojadę z kotem do doktor Małgorzaty Surowiec i to był strzał w dziesiątkę. Podała mojemu kotu sól fizjologiczną, glukozę i zastrzyki przeciwbólowe, kazała nam kontrolować czy kot je, czy korzysta z kuwety. Moja koleżanka była u niej na cesarce ze swoim kotem i po cesarce kota nic nie bolało i była w pełni przytomna i od razu zaakceptowała swoje maleństwa! Po za tym zawsze można zadzwonić do doktor Surowiec i ona od razu udzieli informacji, doradzi, a inni od razu mówią żeby przyjechać ze zwierzakiem do nich ( chodzi o kasę) , odradzam też doktora Ratajskiego ze Stryjskiej (sama wizyta u nie go kosztuje 50 zł!!!), tańszy trochę jest Debis też ze Stryjskiej, ale generalnie nie polecam, no chyba że jest niedziela a jak wiadomo tam jest gabinet czynny 24/h, ale generalnie jest tam bardzo drogo.
10
11