Dworzec PKP Gdańsk Główny

Dworce PKP i PKS

Gdańsk, Podwale Grodzkie 2

Toaleta na dworcu- opłaty (1) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałam podzielić się dość... Kamila Pomoc dla niepełnosprawnych dzieci na wózku (1) Jestem zadowolona z obsługi na dworcu Gdańskim i Poznańskim szczególnie przy... Bogusia Godziny otwarcia kasy biletowej (2) Witam.Piszę z pytaniem czy w nocy kupię bilet na PKP Gdańsk -Warszawa Czy... Szady
miernie (1) mieszkam w gdansku od urodzenia i caly czas nic sie nie zmienilo, kible... stif Brudno i nawet smierdząco na dworcu PKS (1) W całym dworcowym Gdańsku potrzebna jest gorąca woda dużo płynu do mycia i... mirkap ławki na I peronie w Gdańsku (2) 5 maja 2012 godz 16 ta, osoby czekające na wyjazd do Warszawy nie mogły... Kinga Lewandowska Żenada, wstyd i zacofanie! (2) Panowie włodarze PKP i UM Gdańsk zróbcie coś pozytywnego dla dworca PKP... grzechoslaw W Gdańsku bez zmian. (1) Ponownie po okresie półrocznym zawitałem ponownie do trójmiasta zjawiłem się... krzysztof Przygotowanie dla turystów. (1) Miałem wczoraj przyjemność być na dworcu w Gdańsku w godzinach nocnych - ot... Leon32167 straszne,zamknięty dworzec w nocy,WSTYD (1) przyleciałam samolotem, a że nie miałam biletu więc autobus tuż po północy... agnieszka obsługa kasjerek (3) jestem bardzo z bulwersowana obsługą kasjerek w Gdańsku Gł.żenada kupowałam... anucha Źle się dzieje w państwie polskim... (1) Jak poniżej, tylko w trochę innym terminie. W Gdańsku zawitałam na koncert... Kasia przerwa techniczna (1) W ostatnim czasie tj.11-11-2011r przyjechałem do Gdańska na imprezę w ERGO... andrzejczyk Yusek - opinia (1) W sumie jeden z lepszych dworców i czystszych w kraju. Yusek Poczekalnia,perony, informacje dla pasażerów- żenujący standard (2) Dworzec w Gdańsku jest zabałaganiony i chaotycznie zagospodarowany . Brak... Barbara Lewko bród, smród i ubóstwo! (1) Stanowczo odradzam wszystkim dworzec PKP w Gdańsku! Fatalna wizytówka miasta!... mazi mEmm - opinia (2) Dworzec PkP to wogóle jakas pomylka. niedosc ze nie mozna sie skontaktowac z... mEmm zuzanna - opinia (1) witam Jestem oburzona i zdegustowana podejściem kasjerek w Gdańsku Oliwie... zuzanna aaaa (1) czy ktos podnosi sluchawki na dworcu ? paweł Spóźnienie i brak informacji (1) To, że pociągi mają spóźnienia po kilka, kilkanaście minut jeszcze jestem w... Daniel