Studio Effect

Fryzjerzy Przedłużanie włosów

Gdynia, Arkadiusza Rybickiego 4 U2

Tragedia (2) Fatalne cięcie, włosy krzywo obcięte, fryzjerka w ogóle nie słucha co się do... Klient Nie nie i nie (1) . Uwazajcie na ten salon!!!!Wlosy zostaly mi obciete strasznie! Nie dosc ze... Ania Masakra (1) Salon to totalna porażka. Kultura osobista na poziomie prymitywnym. Fatalne... Sylwia K.
Katastrofa.... (1) Jesli chodzi o strzyżenie jestem w miare zadowolona, ale jesli chodzi o... Idaho Nie, nie, nie. (1) Korzystałam z usług Studia Effect trzy razy, dwa razy byłam na regeneracji i... Karolina REWELACJA (1) Zawsze profesjonalna porada, najlepsze materiały , po wielu "super" salonach... Kasia niestety bez rewelacji (1) Z usług salonu Effect skorzystałam kilka miesięcy temu, niestety, nie byłam... Ala Również nie polecam (3) Potwierdzam opinię Pani Małgorzaty. W tym salonie trudno się zrelaksować.... Gonia nie jestem zadowolona (2) Z usług salonu Effect skorzystałam kilka miesięcy temu, niestety, nie byłam... Klientka Polecam (1) Już kilka krotnie byłam u pani Julity i jestem bardzo zadowolona...... Dagmara Super fryzjer (1) Poszłam tam z lekką obawą. Jak weszłam do salonu i czekałam na swoją kolej to... aniciorek "tak", z kilkoma "ale" (1) Byłam kilka razy w tym salonie, po prostu mam blsiko. Ale przestalam, bo... tona od zachwytu do rozpaczy (2) Pierwsza wizyta-super, zachwyt, Pani Julita miła, konkretna, bez spoufalania... utracona klientka Rewelacja (1) Nigdy nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich jak w tym salonie. Włosy... Kamila Cudotwórcy!!! - polecam!!! (1) Ponad rok temu moja przyjaciółka widząc jak jestem załamana kolorem i stanem... Kamila rewelacja (1) Trafiłam do p.Julity własciwie przez przypadek,z fryzurą i kolorem koszmar po... Gosia Renata - opinia (1) Kiedy czytam opinie niektórych pań to wydawać by się mogło,że kieruje nimi... Renata jak najbardziej polecam!! (1) Mieszkam w Warszawie i szczerze powiem, że nie jestem zadowolona z tutejszych... Olcia Kasia. D - opinia (2) Widzę Pani Julitko że konkurencje serce boli że macie takie opinie dobre na... Kasia. D nie polecam! (1) Po przeczytaniu opinii na temat rewelacyjnych umiejętności p. Julity,... N.M.