Fachowiec i ekspert! (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni za fachowa, profesjonalna pomoc od pana Sebastiana.... Państwo M. Najlepszy doradca, profesjonalizm i sprawna obsługa (1) Współpracuję z Sebastianem od wielu lat. Jako pośrednik nieruchomości polecam... Joanna POLECAMY! Najlepszy doradca EVER! (2) Pan Sebastian Murglin-rzeczowy, konkretny, profesjonalista, a jednocześnie... Emilia
Polecamy (1) Pan Sebastian jest świetnym specjalistą. Przeprowadził nas przez całą... D. i M. Szybko i dokładnie (1) Pana Sebastiana polecili nam znajomi, którzy również skorzystali z jego... Karolina i Szymon Bujczenko świetny doradca! (1) Przyznaję, że Pana Sebastiana znalazłam właśnie na stronie Trójmiasto.pl.... Agnieszka Ekspert! (1) Pan Sebastian jest profesjonalistą w każdym calu. Przeprowadził Nas przez... Damian i Ania Zdecydowanie Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Sebastiana, dzięki któremu udało mi się... Rafał Polecamy!!! (1) To już kolejny kredyt załatwiany przez pana Sebastiana i tak jak za pierwszym... Kredyt hipoteczny na budowę domu. (1) Dziękuję Panu Sebastainowi za profesjonalizm od pierwszego spotkania az do... Bartek Polecam! (1) Pan Sebastian to profesjonalista w swojej dziedzinie. Pomógł nam w... Monika Fajny doradca! Polecam! (1) Przyszedłem do Pana Sebastiana z dość trudną sprawą. Kilka banków odmówiło mi... Łukasz R. Polecamy (1) Pan Sebastian Murglin to najlepszy doradca z jakim można współpracować.... Jakub Strzał w dziesiątkę ! (1) Od początku do końca pełen profesjonalizm, pierwsze spotkanie to wysłuchanie... Maciej Sz. polecam (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić p. Sebastiana, bardzo sympatyczny i... Ania Zdecydowanie polecam! (1) Potwierdzam wiarygodność wszystkich pozytywnych opinii o Panu Sebastianie.... Joanna W. Gorąco polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Sebastianem. Świetny kontakt i... Paweł B Lepiej nie można trafić. :) (1) Do pana Sebastiana trafiliśmy z polecenia znajomych, którzy również starali... Aleksandra kredyt hipoteczny (1) Kompetencja, rzetelność, wiedza, ale także etyka zawodowa i nienachalne... MM&WŻ Profesjonalny i sympatyczny. Polecamy. (1) Pan Sebastian to kompetentny, profesjonalny i kontaktowy doradca. Informacje... Kamila i Michał