Bartłomiej H - opinia (1) Mogę szczerze polecić usługi pana Sebastiana. Jasno i przystępnie wyjaśnił... Bartłomiej H Artur W - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy z polecenia i dalej z czystym sumieniem go... Artur W Max - opinia (1) Polecam w 100%. Na początku współpracy zostałem poinformowany, że sytuacja... Max
Artur A. - opinia (1) Z usług Pana Sebastiana korzystałem z polecenia. Już na początku widziałem,... Artur A. Radosław Walczak - opinia (1) Gorąco polecam Pana Sebastiana we wszystkich sprawach związanych z kredytami.... Radosław Walczak Ewa Kosmowska - opinia (1) Serdecznie polecam! Pan Sebastian profesjonalnie i jakże cierpliwie... Ewa Kosmowska Kamil - opinia (1) Z czystym sercem polecam usługi Pana Sebastiana. Przez cały okres uzyskiwania... Kamil Kasia - opinia (1) Pan Sebastian jest mistrzem w swoim fachu, rzetelnie i profesjonalnie... Kasia Alan - opinia (1) Z Panem Sebastianem współpracowałem dwa lata, w międzyczasie studiowałem i... Alan Oliwia Sadowska - opinia (1) Do pana Sebasitana trafiłam przypadkowo, szukając w internecie doradcy... Oliwia Sadowska Jarosław - opinia (1) Mimo absolutnie żadnego braku wiedzy z mojej strony, zostałem prędko... Jarosław Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam - rzetelnie i komeksowo Karolina Łukasz T. - opinia (1) Bardzo profesjonalne, rzetelne i elastyczne podejście do klienta. Polecam... Łukasz T. Jacek - opinia (1) Polecam współpracę z panem Sebastianem. Współpraca z bankami nie zawsze jest... Jacek Daria P. - opinia (1) Polecam wszystkim współpracę z Panem Sebastianem. To naprawdę rzetelny... Daria P. Ewa - opinia (1) Po doświadczeniach z wieloma doradcami kredytowymi, pierwszy raz miałam... Ewa Polecam! (1) Pan Sebastian pomagal nam w znalezieniu najkorzystniejszego kredytu... Daniel Profesjonalista przez duże "P" (1) Z Panem Sebastianem rozpocząłem współpracę dzięki poleceniu przez znajomych.... Patryk Polecam współpracę (1) Bardzo profesjonalne podejście, wybór najlepszej oferty dla klienta na... Karol S. Polecamy! (1) Pan Sebastian został nam polecony przez znajomych, którzy korzystali z jego... Agata i Adrian