Pełen profesjonalizm (1) Pan Sebastian jest ekspertem. Bez niego nie udałoby się nam kupić wymarzonego... Dorota Kaszuba polecam :) (1) super kontakt, dokładne i zrozumiałe przedstawienie oferty, pomoc na każdym... Daniel Profesjonalny Doradca (1) Szczerze mogę polecić Pana Sebastiana w sferze kredytu hipotecznego.... Katarzyna
Polecam (1) Polecam ze względu na profesjonalizm oraz bardo dobry dobór warunków... Łukasz D. Najlepszy doradca (1) Pan Sebastian to bardzo kompetentny i profesjonalny doradzca finansowy.... Agnieszka i Michał profesjonalizm w 100% (1) Bardzo polecamy Pana Sebastiana! Pomagał nam w kredycie hipotecznym. Od... Kasia&Jarek Najlepszy doradca! (1) Z calego serca polecamy wspolprace z panem Sebastianem! Nasza procedura... Agata i Maciej Jak najbardziej polecam (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Sebastiana, bardzo kompetentna osoba, jestem... Piotr Nasz wybawca! :) (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy dzięki tylu pozytywnym opiniom poniżej. Jeden... Ania Z. Bardzo dobry doradca !!! (1) Wszystkim osobom, które poszukują dobrego doradcy finansowego polecam Pana... Mirosława profesjonalnie i z dużą dozą spokoju (1) mimo długotrwałego procesu przystępowania do kredytobrania, całokształt... Agnieszka Zdecydowanie polecam. (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy po tym, jak przez pół roku inny... Agnieszka i Piotr Najlepszy doradca !!! (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy w momencie, gdy uznaliśmy, że nasz... Ania i Michał Zdecydowanie polecam!!! (1) Szczerze polecam Pana Sebastiana. Pełen profesjonalizm w załatwieniu... Magdalena Polecam! (1) Pan Sebastian, jako ekspert w temacie kredytow hipotecznych, przy ktorym mi... Magda Polecamy! (1) Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc w całej naszej skomplikowanej sytuacji i... AG SUPER DORADCA ! (1) Witam . Chcielibysmy z mezem podzielic sie opinia na temat uslug P.Sebastiana... Agata i Kacper Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Sebastiana. Pan Sebastian: -... Rafał Rzetelny doradca finansowy! (1) Dzień dobry, Miałem przyjemność trafić na p. Sebastiana z polecenia.... Damian Polecamy! (1) Trafiliśmy do p. Sebastiana z polecenia i zdecydowanie nie żałujemy. Bardzo... Paula