Angelika i Maciej - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy za pośrednictwem portalu trójmiasto.pl. Okazało... Angelika i Maciej Michał J - opinia (1) Profesjonalista w każdym calu. Wszystkie umowy zawsze były przygotowane i... Michał J Ola i Marcin - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy dzięki opiniom na tym właśnie portalu. Wywarły... Ola i Marcin
Adam B - opinia (1) Bardzo profesjonalne i rzeczowe podejście do klienta, wszystko załatwione... Adam B Marta i Marcin - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy sugerując się opiniami w internecie, i to był... Marta i Marcin Marcin - opinia (1) Bardzo kompetentny, pomocny i skuteczny Marcin Marek - opinia (1) Kontakt i polecenie do Pana Sebastiana dostałem od znajomych. Postanowiłem... Marek Kasia - opinia (1) Szukając wsparcia w wyborze odpowiedniego banku i oferty kredytowej... Kasia RP - opinia (1) Serdecznie polecam współprace z p. Sebastianem. W bardzo szybkim czasie... RP Małgorzata G. - opinia (1) Moja ocena : celujący :). Doradztwo i pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego... Małgorzata G. MS - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście i dyspozycyjnosc praktycznie caly czas. Pomoc... MS Piotr - opinia (1) 100% profesjonalizmu. Pomimo trudnych warunków rynkowych w okresie pandemii... Piotr Paweł - opinia (1) Szczerze polecam usługi pana Sebastiana. Bardzo szybki kontakt zarówno... Paweł Ewelina - opinia (1) Skorzystalam z uslug Pana Sebastiana podczas panujacej kwarantanny. Pan... Ewelina Mateusz i Edyta - opinia (1) Serdecznie polecamy Pana Sebastiana przy załatwianiu formalności związanych z... Mateusz i Edyta Sylwia W - opinia (1) Polecam z całego serca! Pan Sebastian pomógł przejść przez cały proces... Sylwia W Kamil - opinia (1) Wziąłem kredyt hipoteczny z pomocą Pana Sebastiana i jestem bardzo zadowolony... Kamil Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Sebastianem. Wybitny specjalista z... Joanna Aleksandra - opinia (1) Ogromnie polecamy współpracę z Panem Sebastianem! Zawsze profesjonalny,... Aleksandra Karol - opinia (1) Doradca godny polecenia. Pan Sebastian jest bardzo zaangażowany. Nawet w... Karol