Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Sebastianem. Podejście bardzo... Jakub Izabela Fornalska - opinia (1) Z czystym sumieniem polecamy współpracę z Panem Sebastianem. Posiada on... Izabela Fornalska Paweł - opinia (1) Profesjonalna miła i fachowa obsługa. Paweł
Piotr - opinia (1) Bardzo kontaktowa osoba. Pan Sebastian jest drugim doradcą finansowym z jakim... Piotr Michalina i Tomasz - opinia (1) Polecam z całego serca. Dzięki Panu Sebastianowi cały proces kredytu nie był... Michalina i Tomasz Robert - opinia (1) Do pana Sebastiana trafiliśmy z polecenia. Podszedł do sprawy bardzo... Robert Maja i Dariusz - opinia (1) Polecamy serdecznie współprace z Panem Sebastianem. Bardzo profesjonalnie... Maja i Dariusz Monika,Aleksandra i Waldemar K. - opinia (1) Polecam z całego serca Pana Sebastiana,jest osobą z dużym... Monika,Aleksandra i Waldemar K. Dominika - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Sebastianem, profesjonalna obsługa oraz... Dominika Wioletta i Daniel - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy z polecenia. Bardzo fachowo oraz z dużym... Wioletta i Daniel Karol Szotyński - opinia (1) Bardzo fachowe podejście do klienta. Oferta została przedstawiona na... Karol Szotyński Paulina - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Sebastian doradzi nam rozwiązanie, które... Paulina Damian - opinia (1) Polecam współpracę. Pan Sebastian jest rzetelny i zaangażowany oraz posiada... Damian Emil - opinia (1) Polecam Pana Sebastiana , Lepiej nie mogłem trafić, to prawdziwy... Emil Marta - opinia (1) Idealne doradztwo w procesie kredytu hipotecznego . Polecam Marta Marianka - opinia (1) Do pana Sebastiana trafiłam z polecenia pośrednika nieruchomości.... Marianka SH - opinia (1) Gorąco polecam usługi Pana Sebastiana, mój przypadek nie był łatwy ze względu... SH Barbara - opinia (1) Pełen profesjonalizm, cały proces ubiegania się o kredyt przebiegł szybko i... Barbara Michał - opinia (1) Super profesjonalny i fachowy doradca finansowy. Trafiłem z polecenia w... Michał Maciej - opinia (1) Bardzo profesjonalna i fachowa pomoc przy otrzymaniu kredytu hipotecznego i... Maciej