Monika i Mariusz - opinia (1) Pan Sebastian jest po prostu profesjonalistą. Wyróżnia go ogromna kompetencja... Monika i Mariusz Rafał Żurawski Verre Home - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, i co ważne - skutecznie działający Ekspert Kredytowy.... Rafał Żurawski Verre Home Paweł - opinia (1) Współpracuje z Panem Sebastianem od półtora roku. Zawsze wszystko jest na... Paweł
Monika - opinia (1) Witam, Pan Sebastian pomógł nam w otrzymaniu kredytu hipotecznego. Wszystkie... Monika Natalia M. - opinia (1) Profesjonalizm, rzetelność i skuteczność ujmując w trzech słowach.... Natalia M. Kamil L - opinia (1) Pana Sebastiana poleciła mi znajoma. Sam poleciłbym każdemu. Pełen... Kamil L Magdalena i Tomasz - opinia (1) Pana Sebastiana poleciła nam nasza córka. To kulturalny i bardzo dobrze... Magdalena i Tomasz Sara i Patryk - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy z polecenia przyjaciółki, która jak my starała... Sara i Patryk Rybicki Tomasz - opinia (1) Bardzo polecam Pana Sebastiana Murglin , przez 6 lat współpracy skorzystałem... Rybicki Tomasz Paweł T - opinia (1) Pana Sebastiana cechuje przede wszystkim profesjonalizm, dokładnie i rzeczowo... Paweł T Łukasz - opinia (1) Pan Sebastian został mi polecony przez agenta nieruchomości. Jak się okazało... Łukasz Michał - opinia (1) Pan Sebastian zabierze Państwa w krainę kredytów hipotecznych i poczują się... Michał Iza i Piotr - opinia (1) Do Pana Sebastiana zostaliśmy skierowani przez naszą firmę budowlaną Marpat i... Iza i Piotr Dmytro M. - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Dzięki dużemu doświadczeniu Pana... Dmytro M. Dariia S . - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiłam z polecenia. Jestem bardzo zadowolona z usług... Dariia S . Monika B - opinia (1) Pan Sebastian został mi polecony przez koleżankę. Skorzystanie z jego usług... Monika B Robert i Kasia - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiliśmy z polecenia. Okazało się, że był to świetny... Robert i Kasia Joanna G - opinia (1) Profesjonalne i rzeczowe podejście do klienta, wszystko załatwione sprawnie i... Joanna G Adam - opinia (1) Bardzo fachowa i rzetelna pomoc przy załatwianiu kredytu hipotecznego na... Adam Joanna - opinia (1) Do Pana Sebastiana trafiłam z polecenia. Jestem młodą osobą, która... Joanna