ELIKSIR

Drink Bary Bistro Restauracje

Gdańsk, Mariana Hemara 1

Polecam każdemu (1) Odwiedziny w Eliksirze, mimo tego że trochę przez przypadek, to bardzo udane.... Engi Zachwycony jestem (1) Bardzo pozytywne zaskoczenie! Jak to dobrze że inwestorzy mają co raz... Michał Eliksir szczęścia (1) W Trójmieście bywamy z żoną często, od wizyty w Eliksirze będziemy odwiedzać... Tomasz K.
jedna wizyta (2) Jeżeli ma być na wysokim poziomie, to o godzinie 16.00 MUSI być czysto w... Krystyna OK (2) Wysokie ceny, ładny wystrój, miła obsługa, na talerzu niewiele, warto pytać o... Para z Kasią Miejsce fantastyczne (1) Naprawdę fajne miejsce, wystrój, karta, alkohol. Polecam każdemu. Jedyny... Jac Misia - opinia (1) Eliksir to niepowtarzalne miejsce! Wspaniały klimat, wszystko dopięte na... Misia niby ok ale jednak nie (2) Oceniam jako restauracje nie bar, gdyż wybrałam się do tej restauracji na... ap-ch Eliksir (1) Lokal stworzony z pasją, menu na najwyższym poziomie! Dla kogo? - nie ma... Agnieszka Gorąco polecam (1) Rewelacja! Jestem zachwycona! Piękny wystrój, przemiła obsługa,lokal na... Ada Można polecić (1) Wybrałam się tam na spotkanie ze znajomymi. I nie żałuję. Na świętowanie... Irena Polecam każdemu (1) Eliksir to wyjątkowe miejsce!!! Świetny klimat, obsluga rewelacyjna wszystko... PiotrW Wyjątkowe miejsce! (1) Miejsce, w którym mogę zarówno miło spędzić czas ze znajomymi jak i uczcić... Mateusz Siciński Obsługa, miejsce, ludzie - to właśnie Oni tworzą wspaniały klimat! (1) Cieszę się, że powstało tak wspaniałe miejsce w Gdańsku jakim jest Eliksir.... Justyna dla hipsterów - znowu :( (2) Każde nowe miejsce w Garnizonie jest niemal identyczne i tu jest podobnie.... Piotr Cudownie (1) Polecam! Jedno z najlepszych miejsc na kulinarnej mapie trójmiasta. Koktajle,... P.M Miejsce godne polecenia! (1) Smaczne potrawy, niepowtarzalny klimat, a przede wszystkim profesjonalna... Michalina Bajecznie! (1) Miejsce do którego wrócę nie raz! Lokal wyjątkowy, klimatyczny, obsługa... Milena Yummy tummy (1) Bardzo niesamowite miejsce dla każdego - młodego i niemłodego. Piękne... Klient A. Smaki nieba (1) Sam troche gotuje ale przy tym co serwują w Eliksirze to ewentualnie umiem... Robert