Mateusz P - opinia (1) Super szkola jazdy, Grzegorz Lewkowicz najlepszy instruktor w 3miescie! Zdane... Mateusz P Kitek - opinia (1) Na informacje o OSK Elite trafiłem w sieci. Skusiły mnie doskonałe opinie,... Kitek Agata - opinia (1) Polecam jazdy doszkalające u Pani Moniki i Pana Grzegorza. Cierpliwość,... Agata
Piotrek - opinia (1) "Elitarne Szkolenie Kierowców", nie tylko z nazwy. Pełen profesjonalizm... Piotrek Jakub - opinia (2) Dobra szkoła. 30-godzinny kurs praktyczny przeprowadzony sprawnie - w moim... Jakub Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam OSK Elite, zdane za pierwszym razem, bezbłędnie!... Paweł Ewa - opinia (1) Polecam wszystkim. Pełen profesjonalizm Ewa Roger - opinia (2) Pełna profeska pan Grzesiu ma odpowiednie podejście do kursantów że puźniej... Roger Wioleta - opinia (2) OSK Elite jest jak najbardziej profesjonalnym ośrodkiem szkoleniowym.Zdany... Wioleta Ewa - opinia (2) Gorące podziękowania w głównej mierze dla Pana Grzegorza ale też i Pana... Ewa Klaudia Sil - opinia (2) Polecam serdecznie OSK Elitę !! Chciałam jeszcze raz bardzo serdecznie... Klaudia Sil Ola - opinia (1) Szkoła jazdy Elite jest godna polecenia. Instruktorzy bardzo profesjonalni a... Ola Instruktorzy przez wielkie "I", a szczególnie ta na "A" (2) Myślicie,że kobiety nie mogą być dobrymi kierowcami? Nie poznaliscie... Eli Polecam (2) Bardzo dobre przygotowanie merytoryczne i praktyczne. Praktyczne podejście do... Jadwiga Mistrzowie wśród szkół! (2) Fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm i świetne podejście nawet dla... Grzegorz Mistrzowie wśród szkół! (2) Fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm i świetne podejście nawet dla... Grzegorz - opinia (2) Wszystko zdane za 1. razem. Goraco polecam Pania Agnieszke, swietna atmosfera... Podziękowanie. (2) Kilkanaście lat temu odbyłam kurs prawa jazdy kat. B w innym ośrodku nauki... Katarzyna Serdecznie dziękuję i polecam (2) Dzięki OSK Elite niemożliwe stało się prawdziwym. Po totalnym falstarcie, z... Marta S. Polecam !!! (1) Cudowni profesjonaliści. Tylko dzięki nim zdałam egzamin państwowy z... Agnieszka Mikutel