super szkoła!!!! (1) Bardzo polecam tę szkołę. Super atmosfera i bardzo fajni ludzie. J Elka school (1) Dzięki doświadczeniu i profesjonalnemu podejściu do każdego kursanta, zdałem... Darek H Podziękowanie dla pana Arka (1) Tym, którzy chcą nauczyć się jeździć polecam instruktora pana Arka... Ania
Gorąco polecam instruktora Mateusza z Chylonii:-) (1) Polecam Mateusza osobom , które chcą dobrze , dokładnie i szybko nauczyć się... Agata Piotr Kowerdej (1) Pan Piotr wspaniały instruktor.Wytłumaczy, poradzi i pożartuje :) a co... Wiola Zdałam! Zdałam! Zdałam! ;) (1) Dziś zdałam egzamin praktyczny ;) i jestem z tego powodu przeszczęśliwa ;D... Emilia Podziękowania dla Pana Mateusza Kozłowskiego. (1) Świetny instruktor który bardzo dobrze tłumaczy i dobrze pomaga zdać... Radosław S. Hura!!!! Zdałam egzamin prawa jazdy. (1) Dziękuję Elka School za przygotowanie mnie do egzaminów, a w szczególności... Asia Elka School Chylonia :) (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić pana Piotra Kowerdej, który ze spokojem i... Anna ELKA SCHOOL chylonia (1) Witam szkoła na naprawdę świetnym poziomie , bardzo się rozwijają o czym... Mikołaj Aga - opinia (1) Dzisiaj miałam egzamin praktyczny i zdałamXD. To oczywiście zasługa... Aga Jola - opinia (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem ,ogromnie dziękuje p. Arkowi Kotowskiemu za... Jola Gorąco polecam instruktora - Janusza Piotrowskiego!!!! (1) Profesjonalny nauczyciel,bardzo konkretny i wymagający. Zdałam za drugim... Magda Polecam Piotra Kowerdej !!! (1) Po 3 niezdanych egzaminach i po ponad 1.5 roku przerwy odbylem u Pana Piotra... Zbyszek polecam p. Janusza Piotrowskiego (1) Polecam pana Janusza Piotrowskiego :D To na serio świetny instruktor. Fajna... Asia B Zdany egzamin :) 4.02.2013 (1) A jednak stało się po po ciężkich bojach udało się mi dzisiaj zdać prawko w... Karol W Arek Kotowski cudownym instruktorem jest!!!!!!POLECAM! (1) Z całego serducha polecam Elka School,świetna szkoła!A jezeli chodzi o... Nina K. super szkola (1) szkola pierwsza klasa, wkoncu zdalem wymarzone prawko pozdrawiam Mateusza Dejwid Arek Kotowski-Instruktor godny uwagi. (1) Wszystkim osobom stojącym przed wyborem ośrodka szkolenia gorąco polecam... Monika D. Najlepszy instruktor - Arek Kotowski (1) Polecam wszystkim Arka Kotowskiego, który poradzi sobie z każdym kursantem.... Niemowa Marta