opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i odpowiednia atmosfera. Kontakt z... Zofia Tarasiuk Dobra szkola (1) Na wstepie, egzamin zdany za 1 razem, kurs solidny. Skonczony w szybkim... Ayla Polecam! (1) Polecam samą szkołę i szczególnie instruktora Janusza Piotrowskiego, z którym... M
Zdałam!! 18.09.2012r :D (1) Zacznę od tego,że Elka School to bardzo profesjonalna szkoła.Pan Wojciech... Emilia Baczmańska ELKA SCHOOL najlepsza - POLECAM!!!!!! (1) Myślałam, że nikt nie jest w stanie nauczyć mnie prowadzić autko. Ja,... Agnieszka Podziękowania dla Pana instruktora Janusza Piotrkowskiego (1) Świetny instruktor z bardzo dużą wiedzą . Fachowe podejście do sprawy. Dużo... Łukasz B. Zdecydowanie polecam instruktora Piotrka Kowerdeja (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście to za mało, myślę że jest to najlepsza szkoła... Marcin S. zdałam, zdałam, zdałam!!! (1) Kiepskie doświadczenie z pierwszym instruktorem, oblanych parę egzaminów i... Marta Gorąco polecam (1) 13 sierpnia zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Serdecznie dziękuje... Wojtek ELKA SCHOOL NAJLEPSZA SZKOŁA NA ŚWIECIE (1) Gorąco polecam wszystkim elke na Chyloni! Egzaminy na kat. A i B zaliczone za... Robert Jak się uczyć jeżdzić to tylko z Elką (1) Dziś pierwsze podejście do egzaminu na motor miałem, I bez żadnych problemów... Tomasz G. Przybysz Egzamin Zdany !!! (1) 31 Lipca zdałem egzamin na prawo jazdy kategorii B. Ten wielki sukces, który... Tomek To fakt- Elka jest najlepsza:) (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, pragnącym uzyskac dokument prawa jazdy,... Gosia F. zdecydowanie polecam Arka Kotowskiego! (1) Nie muszę już pisać , że elka to najlepsza szkoła nauki jazdy bo to wszyscy... Sylwia ZDALAM polecam instruktora. (1) Polecam gorąco ten osrodek to fachowi ludzie kultura i obsługa na najwyższym... Joanna Elka School - polecam wszystkim! (1) Teoria wykładana z humorem, miła obsługa w biurze i profesjonalny instruktor... Michał Markowski Podziękowania. (1) Chciałam bardzo gorąco polecić Elkę School wszystkim, którzy zamierzają... Beata K. Świetna Szkoła! (1) Myślę, że nie odkrywam Ameryki mówiąc, że ELKA SCHOOL jest najlepszą szkołą w... Igor Podziękowanie (1) Jeżeli ktoś przez całe życie wmawiał Ci że nie nadajesz się do prowadzenia... Wiesława BOMBA (1) Dzięki Wam zdałem egzamin, Dzięki Piotrkowi nauczyłem się przepisów ruchu... Michał D.