Polecam ElkaSchool !!! (1) 27.12.12 Zdałem egzamin za pierwszym razem. Ogromne podziękowania dla p.Arka... Zbyszek Świetna szkoła jazdy (1) Profesjonalni i sympatyczni instruktorzy, każdego przygotują do właściwej... Michał Głowacki Mistrzostwo !! (1) ELKA School bezsprzecznie jest najlepsza! - nigdy wcześniej w życiu nie... Kacper
Kamil - opinia (1) Profesjonalna szkoła, super instruktorzy. Duża waga przywiązywana jest do... Kamil PEWNA ZDANA Z ELKĄ SCHOOL (1) Pan Piotr Kowerdej z ELKA SCHOOL stawiał wysokie (i słusznie) wymagania, ale... MIŁOSZ Nie ma co się bać:) (1) Jestem świeżo po egzaminie: wynik pozytywny! Nie byłoby tak łatwo, gdybym nie... Magdalena Polecam gorąco (1) Polecam bardzo lekcje z Januszem Piotrowski- instruktor rzetelny, cierpliwy,... Kinga Polecam !! (1) Polecam tą szkołę jazdy ! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu . Bardzo... Ewelina 94 Zdałam! :) (1) Wczoraj zdałam za pierwszym razem prawko! A to zasługa moich dwóch świetnych... Sandra Polecam!! (1) Jak najbardziej polecam szkołę nauki jazdy Elka School. Wczoraj zdałam swój... Katarzyna Tylko Elka School! (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy, zdałem bezproblemowo za 1 razem, dziękuję... Piotr Janusz Piotrowski - najlepszy instruktor :) (1) Szczerze polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Według mnie to najlepszy... Kasia L. polecam szczerze :) (1) Dzien dobry, wlasnie zdalam egzamin panstwowy na prawko. Polecam ta szkole -... kinia900 Super instruktor! (1) Szczerze polecam Arkadiusza Kotowskiego, który nauczył mnie jeździć i... Darka egzamin zdany (1) zdalam za pierwszym razem . elka school to swietna szkola jazdy ! Mila... Aleksandra Starnawska Zdałam za drugim razem!!! (1) Wielkie podziękowania dla ELKI SCHOOL! Dzięki Wam zdałam za drugim... Agata szczerze polecam ! (1) Szkoła na najwyższym poziomie. Bardzo miła i sympatyczna obsługa w biurze.... Maria - 54 lata Szkoła jazdy godna polecenia ! (1) Naprawdę warto, ciekawie prowadzone wykłady, świetni instruktorzy i miła... Maciej POLECAM super szkoła i kadra. (1) Zdałam za pierwszym razem!!!!!!!!!! Polecam instruktorów Pana Piotra i pana... Karolina S. Polecam (1) EGZAMIN zaliczony za pierwszym razem. Jezdziłam raptem trzydziesci minut i po... MADZIARA