Instruktor Piotr Skowerdej kat. A2 (1) Gorąco polecam zarówno Elka School, jak i instruktora Piotra Skowerdeja. Był... D Egzamin A2 - instruktor Piotr Kowerdej (1) Szczerze polecam szkołę jazdy Elka School , szybko , sprawnie z dobrym... Gracjan Opinia (2) Bardzo dziękuję Panu Piotrowi Kowerdejowi, Instruktorowi w Elka School z... Jarek.zbikowski
Kurs kat.A instruktor Piotr Kowerdej (1) Witam, Polecam szkołą Elkaschool! Egzamin kat. A zdany za pierwszym... Maciej G Świetny kurs doszkalający :) (1) Po 4 latach od ukończenia kursu stwierdziłam, że czas najwyższy zdać egzamin... Klaudia Polecam (1) Dzięki zajęciom teoretycznym z Panem Jackiemi Banasikiem zdałam egzamin... Monika Polecam (1) Dzięki zajęciom teoretycznym z Panem Jackiemi Banasikiem zdałam egzamin... Monika POLECAM (1) Przede wszystkim Panie bardzo miłe i profesjonalne. Dzięki Jackowi Banasikowi... Paola Polecam :D (1) Polecam Elkę i pana Arka. Teoria przeprowadzona szybko i ciekawie. Na jazdach... Dominika Polecam szkołę oraz świetnego instruktora p. Piotra (1) Cały kurs przebiegł pomyślnie, ostatecznie oba egzaminy udało mi sie zaliczyć... Krystian Palczewski Podziękowania dla Elki School i instruktora Arka (1) Serdeczne podziękowania dla Elki za profesjonalne przygotowanie do egzaminu -... Justyna Dzisiaj zdałem :] (1) Polecam tą szkółkę, widzę rezultaty za co zapłaciłem. Polecam instruktora... Szymon Sz. Sukces z Elką ;) (1) Dzięki ogromne Mateuszowi Kozłowskiemu. To instruktor, który świetnie uczy,... Patrycja Elka School i J. PIOTROWSKI - P O L E C A M !!! (1) ELKA SCHOOL to szkoła jazdy na najwyższym poziomie i stuprocentowa gwarancja... PAULINA Andrzej Tanowski - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, świetni instruktorzy i wykładowcy. Andrzej Tanowski Dziękuje Panie Piotrze (1) Piotr Kowerdej to był strzał w 10. Nauczył mnie jak być dobrym kierowcom,... Krystian Podziękowania dla instruktora Janusza Piotrowskiego! (1) Witam. Tydzień temu zdałam egzamin na prawo jazdy i jestem mega, mega... Monika K. Najlepsza szkoła! (1) Od początku do samego końca kurs przeprowadzony profesjonalnie i w bardzo... Wojtek Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!! (2) MIAŁAM DZISIAJ(3.04.2013) EGZAMIN PRAKTYCZNY O 6 RANO I POSZŁO MI ZNAKOMICIE,... MAGDALENA K Dobra szkoła, świetni instruktorzy (2) Profesjonalnie zorganizowana szkoła, miła obsługa Pań w biurze na Chyloni.... Aleksander