polecam elkę (1) jak chcesz nauczyc sie jezdzic i zdac egzamin to do elki lec !!! polecam ta... Paulina Polecam (1) Polecam tą szkołę! Jednak najważniejszym elementem tej szkoły są... Michał Polecam pana Arka Kotowskiego (1) pan arek ma bardzo dobre podejscie do kursantów, jest cierpliwy i uprzejmy.... Katarzyna
Hania - opinia (1) Szczerze mogę polecić Janusz Piotrowskiego. Ogromna cierpliwość ,miła... Hania Dawid - opinia (1) Pan Mateusz bardzo dobrze uczy polecam ! Dawid podziękowania dla pana Janusza Piotrowskiego (1) Janusz to 100% profesjonalista nauczył mnie wszystkiego, a nie miał łatwo, oj... Marzena Polecam Pana Arka Kotowskiego (1) bardzo dobry i miły instruktor po jego nauce zdałam prawko za 1 razem... Ela polecam arka kotowskiego (1) pan arek jest dobrym instruktorem, dobrze dogaduje sie z kursantami kiju polecam szkółke (1) pan Arkadiusz Kotowski jest świetnym instruktorem, polecam Łukasz Polecam pana A. Kotowskiego (1) Pan Arek jest świetnym nauczycielem potrafi świetnie dogadać się z kursantem,... Iza Najlepszy Instruktor (1) Arek Kotowski jest bardzo dobrym instruktorem. Bardzo dobrze przygotowuje go... Ernest Sławiński JACY LUDZIE , TAKA SZKOŁA! (1) Teoria przeprowadzona w sposób ciekawy i zrozumiały.Panie w biurze... Małgosia H. Pozdrawiam :) (1) Pan Arkadiusz Kotowski ma dobre podejście do kursantów, prawko zdane za... Piotr super instruktor (1) musiałem odświeżyć wiedzę i umiejętności przed egzaminem. Pan Arek Kotowski... Adam Super instruktor (1) Polecam Pana Arka Kotowskiego Hera plecam super szkółke (1) polecam instruktora pana Arka Kotowskiego Aneta super instruktor!!! (1) polecam świetnego instruktora pana Arka Kotowskiego :) Gutek Super instruktor!!! (1) Polecam szkółkę, oraz instruktora pana ARKA KOTOWSKIEGO!!!! naprawdę super... Tomek Arek Kotowski najlepszy instruktor! (1) Wczoraj zdałam egzamin, nie miałam żadnego problemu z trasą egzaminacyjną, a... Ala Zdecydowanie polecam ELKA SCHOOL!!! (1) W piątek 28.12.12 zdałam egzamin za drugim podejściem. Stres oczywiście był,... Barbara