Nikita - opinia (1) Cały proces nauki przebiegł sprawnie, szybko i rewelacyjnie! Dzięki... Nikita Mateusz - opinia (2) Polecam tę szkołę jazdy bardzo mili instruktorzy z dużą wiedzą i... Mateusz Klaudia - opinia (1) Polecam serdecznie, jestem zadowolona ze wszystkich kryteriów. Klaudia
Nadiia - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z szkoleniem w tą szkołę. polecam z całego serca... Nadiia Michał - opinia (2) Polecam bardzo Pana Piotra, pomimo że umiałem jeździć samochodem to P. Piotr... Michał Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam całą szkołę a w szczególności Pana Piotra! Przemiła atmosfera,... Agnieszka Maciej - opinia (2) Kat. C Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić szkołę nauki jazdy... Maciej Aleksandra - opinia (1) Bardzo przyjazna szkółka, wszystko zdane za pierwszym razem. Pan Piotr,... Aleksandra Natalia - opinia (1) Polecam !! Wybierając szkołę jazdy kierowałam się opiniami jednak... Natalia Max - opinia (1) Pierwszy manewr zawracania na egzaminie B+E w terenie bym oblał!! gdyby nie... Max Kursantka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jazd - polecam z całego serca Pana Bolesława K!... Kursantka Dominika - opinia (2) Polecam. Robiłam kurs na kat. b+e. Jazdy szły bardzo sprawnie, nie było... Dominika Natalia - opinia (2) Polecam bardzo serdecznie. Bardzo mili, kompetentni ludzie. Super... Natalia Kuba - opinia (1) Robiłem w szkole kurs prawa jazdy kat. C oraz C+E. Panowie podchodzą bardzo... Kuba Łukasz - opinia (2) Bardzo polecam tą szkołę! Egzamin jeden i drugi zdany za pierwszym razem! Łukasz Paweł K. - opinia (2) Kat. C, C+E, Witam, Nadszedł dzień w którym postanowiłem zapisać się na... Paweł K. Karolina - opinia (2) Kurs przebiegł sprawnie i w bardzo miłej atmosferze. Na zajęciach... Karolina Filip - opinia (2) Wybrałem tą szkołę jazdy, gdyż przy wyborze kat.c, c+e i kwalifikacji... Filip Kamila - opinia (2) Bardzo polecam! Poszłam do Elki na dodatkowe jazdy przed egzaminem i Pan... Kamila Patryk Kat.C - opinia (2) Polecam każdemu z czystym sumieniem kto planuje zapisać się na kurs, w moim... Patryk Kat.C