Marcin - opinia (2) Kat. C, C+E Byłem kursantem Elka School przez ostatnie 3 m-ce i muszę... Marcin Piotr - opinia (1) Ok szybko i profesjonalnie pozdrawiam Piotr Kategoria C (1) Kategoria C. Jestem bardzo zadowolony z poziomu nauczania, bardzo... Marcin
kat.C (2) Prawo jazdy zrobione w trybie ekspresowym. Zależało mi na czasie , Pan Wojtek... Bartek Kat. C (2) 100% polecam naukę. Myślałem że będę egzamin zdawał pół roku a dzięki... Grzegorz D. - opinia (1) Jestem zadowolona z usług tej szkoły nauki jazdy. Jeździłam pod okiem p.... D. Karolina - opinia (1) Bardzo dobrzy instruktorzy, fachowa pomoc przy załatwianiu formalności.... Karolina C i C+E (2) Z początkowymi trudnościami jakie sprawiały mi niektóre elementy. Po pełne... Jacek Kategoria C (2) Polecam! Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt w sprawie umawiania... Bartosz Dowodowy Driver ;) Kategoria "C" (2) Z wielką przyjemnością chciałbym polecić OSK Elka School Gdańsk - Bardzo... Mariusz Furmanek Kategoria C (2) Zdecydowanie polecam Osk Elkaschool Gdańsk. Profesjonalna obsługa, przyjazna... Mariusz Furmanek Polecam z czystym sumieniem! (1) Z całego serca polecam Elka School Gdańsk! Przemiła i profesjonalna kadra... Patrycja Polecam pana Bolesława! (2) Serdecznie polecam naukę z panem Bolesławem. Na pierwsze zajęcia szłam z... Anna Kat. C i C+E (2) Serdeczne podziękowania za przygotowanie do egzaminów , najlepsza ekipa Pan... Tomasz Najlepszy instruktor Marcin!!! (2) Ze szczerym sercem polecam naukę u Marcina! Kurs miałam 8 lat temu z innym... Prawo jazdy kat. B (2) Z całego serca polecam Elka School. :) Egzamin teoretyczny jak i praktyczny... Weronika Kurs nauki na kategorię C (1) Jestem zadowolony z przebiegu kursu. Dobra możliwość dopasowania godzin jazdy... Rafał Kat C+E (1) Zdecydowanie polecam profesjonalne szkolenie oraz cenne uwagi od instruktorów... Bogdan polecam (2) Jeżeli ktoś jest wytrwały, cierpliwy i ma w sobie pokorę, to zda egzamin z... Korn****** kategoria C+E (1) Polecam wszystkim szkole nauki jazdy Elka school. Fachowi instruktorzy Jurek... Grzegorz