Tanio, Krótko Zwięźle i Na Temat (1) Kpiłem sprzęt tanio, obsługa fachowa wie co mówi, bez zbędnego naciągania,... Rudii A ja POLECAM! (1) Po długiej i rzeczowej rozmowie na GG ze sprzedawcą kupiłem 2x panel LCD... Grzegorz - Kraków Tragedia. (1) Jak w nagłówku. Kupiłem w ESC komputer, który od początku był wadliwy. Po... venathar
PRZESTRZEGAM (1) Kupiłem monitor z gwarancją "zero martwych pikseli" 2 dni przed końcem... Maciej Tragedia ! (1) Jeżeli faktycznie wolisz zapłacić te 5-10 pln mniej i potem przez cały okres... Mar-ass POLECAM (1) często robie zakupy co za tym idzie kożystam również z serwisu i nie zdażyło... marek w. Słabiutko (1) Podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi opiniami! Reklamacja to u nich... marek T R A G E D I A (1) Ceny niskie, to prawda, ale ten tani sprzęt jest wadliwy. W przypadku... lobson NIE POLECAM! (1) Nigdy wcześniej nie spotkałem się z czymś takim, a z racji zawodu miałem do... marek NAJGORSZY SKLEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupami w ESC to ODRADZAM!!! W momencie kiedy... klient