Błędy w systemie, spychologia i brak inicjatywy przy sytuacji problematycznej (1) W biurze używamy cyrkulatorów powietrza HB AC3020S. Chcieliśmy dokupić jedną... Adam Nierzetelny sprzedawca (1) Chcesz mieć zszargane nerwy i nieprzespane noce to kupuj w EuroAGD! Zamówiłem... woytek787 Konieczna zmiana Kierownika sklepu (1) Bylem swiadkiem lekcewazacego podejscia kierownika sklepu do matki z malutkim... Kiero
Nigdy wiecej tam nie przyjdę! (1) Chcąc wymienić towar, bo o oddaniu nie ma nowy, trzeba mieć żelazne nerwy, bo... Urażona klientka - opinia (1) Od czasu do czasu kupuję sprzęt w Euro i jak dotąd jestem zadowolona. Obsługę... klientka I tak i nie (1) Obsługa fatalna. Mało pomocna, niesympatyczna, mało zorganizowana. Nikt nie... Lodżi nie polecam (1) sklepu w Tesco na karwinach. Chciałam kupić odkurzacz, pan kazał mi sobie go... kasia pralka (1) Ostatnio byłam w rtv, euro , agd kupic pralkę do domu. Gdy już wybrałam... anonim tragedia, beznadzieja, koszmar itp (2) W ostatnią sobotę miałam niestety nieprzyjemność robić tu zakupy. Jestem w... katarzyna Używany Xbox 360 w nowym pudełku (1) Kupiłem w ich sklepie Xboxa 360 Arcade. Dostałem (niby) ostatnią sztukę z... S.Z. uwaga kupilem za 19 zł screen protection a w oapkowaniu go nie było (1) szok.. już dziś zamoknięty ale jutro podjadę do klifu i poinformuje... Wilkicki