Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Euro Moto Polecam (2) Wlasnie wrócilem z PORDU. Egzamin zdany! Polecam Euromoto, wykłady pozwoliły... Piotr POLECAM! (1) Serdeczne podziękowania dla kadry EUROMOTO za wspaniałe przygotowanie do... Cynamon Wynik pozytywny egzaminu za pierwszym razem (1) Poziom nauczania bardzo dobry. Miałem przyjemność prowadzić samochód u boku... MK
Polecam!!! (1) Nie ma sie co rozpisywać: po tułaczce po różnych szkółkach trafiłam do... Patrycja POLECAM !!! (1) Euromoto to naprawdę profesjonalne podejście do klienta. Minusów nie... Michał Polecam (1) Teoria bardzo sprawnie zorganizowana, jazdy super, w szczegolności pan Wiktor:) Agata Opinia (1) Wszystkim którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy mogę z czystym... Justyna Naprawde Polecam (1) Egzamin zadałem za pierwszym razem bez wiekszych problemow i uwag, wiec... Przemek Rewelacja!!!! (1) Gorąco polecam tą szkołe zdałem za pierwszym podejściem!! Miałem naprawdę... Adam Uczyłam się w Euromoto – egzamin zdałam za pierwszym podejściem… (1) Każdemu kto zastanawia się jaką szkołę wybrać nie powinien się już dłużej... Ola Sz. gorąco polecam ! (2) Zdałam za pierwszym podejściem więc mogę z czystym sumieniem polecić. Wykłady... Karolina Polecam (1) Bardzo polecam tą szkołę, wykłady teoretycznie trwają tylko półtora tygodnia,... Piotrek Michał - opinia (2) Chciałem podziękować całej kadrze Euromoto za świetne przygotowanie do... Michał Szczerze polecam !! (1) Cały kurs przeprowadzony bardzo szybko i profesjonalnie, prawo jazdy kat. B... madep2 Polecam!! (1) Każdy, kto chce szybko, sprawnie i efektywnie odbyć kurs powinien zapisac sie... asia Jestem zadowlony i polecam wszystkim. (1) Zdawałem na kat. A i zadałem za pierwszym razem (moja grupa była oblana w... Przemek Polecam! (1) Kurs robiłam w innej gdyńskiej szkole, natomiast jazdy dodatkowe wykupiłam w... maria POLECAM (1) Dzisiaj zdałem egzamin na kat.A. Wystarczyło tylko jedno podejście do... Michał Bardzo Polecam (1) Szkoła i nauczanie wysokiej klasy,choc jazda na początku szła mi cieżko to... Ela Rewelacyjna szkółka (1) Bardzo polecam szkółkę EUROMOTO. Czas całego kursu zależy od Ciebie. Godziny... Magdalena :)