Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Polecam!!! (1) Nie ma sie co rozpisywać: po tułaczce po różnych szkółkach trafiłam do... Patrycja POLECAM !!! (1) Euromoto to naprawdę profesjonalne podejście do klienta. Minusów nie... Michał Polecam (1) Teoria bardzo sprawnie zorganizowana, jazdy super, w szczegolności pan Wiktor:) Agata
Opinia (1) Wszystkim którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy mogę z czystym... Justyna Naprawde Polecam (1) Egzamin zadałem za pierwszym razem bez wiekszych problemow i uwag, wiec... Przemek Rewelacja!!!! (1) Gorąco polecam tą szkołe zdałem za pierwszym podejściem!! Miałem naprawdę... Adam Uczyłam się w Euromoto – egzamin zdałam za pierwszym podejściem… (1) Każdemu kto zastanawia się jaką szkołę wybrać nie powinien się już dłużej... Ola Sz. gorąco polecam ! (2) Zdałam za pierwszym podejściem więc mogę z czystym sumieniem polecić. Wykłady... Karolina Polecam (1) Bardzo polecam tą szkołę, wykłady teoretycznie trwają tylko półtora tygodnia,... Piotrek Michał - opinia (2) Chciałem podziękować całej kadrze Euromoto za świetne przygotowanie do... Michał Szczerze polecam !! (1) Cały kurs przeprowadzony bardzo szybko i profesjonalnie, prawo jazdy kat. B... madep2 Polecam!! (1) Każdy, kto chce szybko, sprawnie i efektywnie odbyć kurs powinien zapisac sie... asia Jestem zadowlony i polecam wszystkim. (1) Zdawałem na kat. A i zadałem za pierwszym razem (moja grupa była oblana w... Przemek Polecam! (1) Kurs robiłam w innej gdyńskiej szkole, natomiast jazdy dodatkowe wykupiłam w... maria POLECAM (1) Dzisiaj zdałem egzamin na kat.A. Wystarczyło tylko jedno podejście do... Michał Bardzo Polecam (1) Szkoła i nauczanie wysokiej klasy,choc jazda na początku szła mi cieżko to... Ela Rewelacyjna szkółka (1) Bardzo polecam szkółkę EUROMOTO. Czas całego kursu zależy od Ciebie. Godziny... Magdalena :) Polecam! (1) OSK godny polecenia! Przystępne ceny, wykłady z teorii trwające 2-3tyg.... Arkadiusz S. Nie chwaląc się zdałem za pierwszym razem!!!!!!!!!! (1) Dziękuję bardzo za wysoki poziom nauczania i przygotowania do egzaminu na... Dominik rewelacja! (1) Wspaniała szkoła i wspaniali instruktorzy! Podziękowania dla pana Jarka za... Czesław