Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

PROFESJONALIŚCI !!! (1) Trafiłam do EUROMOTO ponieważ słyszałam opinię od ludzi którzy się tutaj... Karolina polecam (1) Szkoła bez żadnych wątpliwości godna polecenia. Teoria wyłożona w szybkim... gosia Najlepszy Ośrodek Szkoleniowy dla Kierowców ! (1) Ośrodek na prawdę super. Część teoretyczna rzetelnie przekazana na wykładach.... Angelika
Polecam (1) Rzetelna szkoła. Jest część teoretyczna w wymaganej liczbie godzin a dla... Woj. Dorota - opinia (1) Teoria poprowadzona bardzo przyjemnie i dodatkowo w szybkim tempie. Osoby... Dorota Gorąco Polecam! (1) Polecam tą szkołę jazdy ! Bardzo profesjonalni i mili instruktorzy ! Nauka... Muliaina ŚWIETNA SZKOŁA (1) Gorąco polecam; świetne nauczanie teorii jak i praktyki. Jazda od pierwszej... Artur Zdałam egzamin za pierwszym razem! (1) Serdecznie polecam ta szkołę. Jestem bardzo zadowolona, instruktor wszystko... Katarzyna Marucha 100 % PROFESJONALIZMU (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu. Teoria :robiona szybko i uważnie-... Wojciech Kliś swietna szkola jazdy! (1) Polecam Euromoto dla każdego zainteresowanego kategorią B. Niskie ceny,... Kasia POLECAM (2) Profesjonalizm, rewelacyjne podejście, skuteczność. Karolina Kategoria A (1) Gorąco polecem - kurs przeprowadzony szybko, sprawnie i jak należy... Łukasz kat. A .Na Plus (1) kat. A. Szkoła w umieszczona w dobrym miejscu, w małym węźle komunikacyjnym... MS ? (8) Witam. Mam pytanie do wszystkich.Czy ktoś może wie gdzie jest Grzegorz... Marta Rewelacja !! Polecam! :-) (1) Każdemu kto zastanawia się nad wyborem szkoły w Gdyni gorąco polecam... Magda Rewelacja! (1) Teoria zleciała szybko i przyjemnie ;D wykładowca potrafi z jajem wytłumaczyć... ~Gawi Gorąco polecam! xD (1) Od zawsze wiedziałam, że jak tylko będę mogła, pójdę zrobić kurs na prawko.... Aiwi Kat. A - rewelacja (1) Chciałabym wszystkim polecić szkołę Euromoto oraz jej profesjonalizm w... Malwina Najlepsi w 3mieście!! (1) w krótce o kategorii A: - zdałem za pierwszym razem - instruktor Pan Jarek... Tomek Ch. kat A - jak najbardziej polecam! (1) Polecam: szkoła i instruktor elastyczni jeśli chodzi o dostosowanie kursu do... kokotopuk