Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Jedno słowo - fachowcy (1) Uczył mnie p. Jarek, zdawałam na kat.A, nawiasem mówiąc zdałam za pierwszym... Ania GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Część teoretyczna poparta wieloma przykładami z "życia wziętych". Co do... Sebastian SUPER SZKOŁA! (1) Wykłady super:) Jazdy extra:) Instruktor z podejsciem:) Jestem tak... Ania M.
zdałem egzamin za pierwszym podejściem (1) Witam Polecam Wszystkim.Zdałem egzamin za pierwszym podejściem.... Piotr Ruszewski Albert - opinia (1) Przez to, jak Pan Wiktor instruktor mnie beznadziejnie nauczył, zdałem za... Albert Super! (1) Serdecznie polecam szkołę Euromoto! Szybko, miło, profesjonalnie! A wszystko... deedee Goraco polecam! (1) Wykłady w 2 tygodnie i doskonale prowadzenie. Bardzo dobrze utrzymane... Wojciech POLECAM! (1) Egzamin zdany za 1 podejściem,bardzo krótki czas kursu bo prawko zrobiłem... ja Szczerze polecam! (1) Egzamin zdany za drugim podejściem, z nauki w Euromoto jestem bardzo... Arcz Zdałam z Euro Moto 2 lata temu! (1) Serdecznie polecam wszystkim naukę w Euro Moto ponieważ mają konkurencyjną... Warzewska Katarzyna Moja opowieść o Kursie kat.A‏ (1) Półtorej miesiąca temu nawet o tym nie marzyłam.15.09 wymyśliłam, że będę... Sławka Niezdałem ale zadowolony w 100% (1) Bardzo miła obsługa klienta, poziom nauczania na wysokim poziomie, dobre... mim ZDAŁAM Z EUROMOTO;-) I POLECAM!!!!!!!!! ;-))))) (1) 30.09.2009r. ZDAŁAM ZA 1 PODEJŚCIEM;-)))) Polecam EUROMOTO każdemu,kto chce... Anita R. anna - opinia (1) Wspaniała szkoła w porównaniu do innych Euromoto zadowala ceną, podejściem... anna jest super - opinia (1) Osobiście jestem b zadowolona. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Teoria... jest super najlepsza! (1) Euromoto to najlepsza szkoła pod słońcem! Polecam wszystkim boskiego... oscypek Egamin zdany za pierwszym razem! Polecam! (1) Egzamin teoretyczny - 1błąd Egzamin praktyczny - zero błędów, zero... Szczęśliwy Michał G. Euro Moto Polecam (2) Wlasnie wrócilem z PORDU. Egzamin zdany! Polecam Euromoto, wykłady pozwoliły... Piotr POLECAM! (1) Serdeczne podziękowania dla kadry EUROMOTO za wspaniałe przygotowanie do... Cynamon Wynik pozytywny egzaminu za pierwszym razem (1) Poziom nauczania bardzo dobry. Miałem przyjemność prowadzić samochód u boku... MK