Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Kat. A - rewelacja (1) Chciałabym wszystkim polecić szkołę Euromoto oraz jej profesjonalizm w... Malwina Najlepsi w 3mieście!! (1) w krótce o kategorii A: - zdałem za pierwszym razem - instruktor Pan Jarek... Tomek Ch. kat A - jak najbardziej polecam! (1) Polecam: szkoła i instruktor elastyczni jeśli chodzi o dostosowanie kursu do... kokotopuk
Jedno słowo - fachowcy (1) Uczył mnie p. Jarek, zdawałam na kat.A, nawiasem mówiąc zdałam za pierwszym... Ania GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Część teoretyczna poparta wieloma przykładami z "życia wziętych". Co do... Sebastian SUPER SZKOŁA! (1) Wykłady super:) Jazdy extra:) Instruktor z podejsciem:) Jestem tak... Ania M. zdałem egzamin za pierwszym podejściem (1) Witam Polecam Wszystkim.Zdałem egzamin za pierwszym podejściem.... Piotr Ruszewski Albert - opinia (1) Przez to, jak Pan Wiktor instruktor mnie beznadziejnie nauczył, zdałem za... Albert Super! (1) Serdecznie polecam szkołę Euromoto! Szybko, miło, profesjonalnie! A wszystko... deedee Goraco polecam! (1) Wykłady w 2 tygodnie i doskonale prowadzenie. Bardzo dobrze utrzymane... Wojciech POLECAM! (1) Egzamin zdany za 1 podejściem,bardzo krótki czas kursu bo prawko zrobiłem... ja Szczerze polecam! (1) Egzamin zdany za drugim podejściem, z nauki w Euromoto jestem bardzo... Arcz Zdałam z Euro Moto 2 lata temu! (1) Serdecznie polecam wszystkim naukę w Euro Moto ponieważ mają konkurencyjną... Warzewska Katarzyna Moja opowieść o Kursie kat.A‏ (1) Półtorej miesiąca temu nawet o tym nie marzyłam.15.09 wymyśliłam, że będę... Sławka Niezdałem ale zadowolony w 100% (1) Bardzo miła obsługa klienta, poziom nauczania na wysokim poziomie, dobre... mim ZDAŁAM Z EUROMOTO;-) I POLECAM!!!!!!!!! ;-))))) (1) 30.09.2009r. ZDAŁAM ZA 1 PODEJŚCIEM;-)))) Polecam EUROMOTO każdemu,kto chce... Anita R. anna - opinia (1) Wspaniała szkoła w porównaniu do innych Euromoto zadowala ceną, podejściem... anna jest super - opinia (1) Osobiście jestem b zadowolona. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Teoria... jest super najlepsza! (1) Euromoto to najlepsza szkoła pod słońcem! Polecam wszystkim boskiego... oscypek Egamin zdany za pierwszym razem! Polecam! (1) Egzamin teoretyczny - 1błąd Egzamin praktyczny - zero błędów, zero... Szczęśliwy Michał G.