Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Euromoto (1) Jest to bardzo dobra szkoła jazdy posiadająca wspaniałych nauczycieli zarówno... Paweł POLECAM!!! (2) Trudno nie polecić szkoły która całkowitego ignoranta samochodowego... Maciej.M Polecam (1) Robiłem kurs w szkole Euromoto i uważam, że jej oferta jest warta rozważenia.... Karol
Po prostu polecam!!! (1) Witam!Na poczatku chcialbym pozdrowic i jeszcze raz podziekowac panu... danielS Witam Pana Jordana! (1) Musze sie z panemn nie zgodzic, co do pana W. Uczyl mnie miesiac temu i... Anna Marcin "szybki Bill" :) - opinia (1) Zdawałem w Euromoto, zdałem za drugim razem. Pierwszy raz oblałem z własnej... Marcin "szybki Bill" :) Polecam tę Szkołę (1) Zapisałam się do tej szkoły ponieważ zależało mi na szybkim ukończeniu kursu... Alicja Podgórska. Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonych zajec teoretycznych jak i... Bartek Marcin - opinia (2) Robiłem tutaj kurs i nie żałuję. Bardzo dobra szkoła na wysokim poziomie.... Marcin Panie Piotrze Jordan (1) Dzięki podejściu pana Wiktora zdałam egzamin śpiewająco! Uczulił mnie na... Agnieszka Hebel (Niesia) Wszystko zależy od instruktora (2) Co prawda kurs teoretycznie minął bardzo szybko i przyjemnie, ale do... Piotr Jordan Rewelacja (1) Fantastyczne podejście do kursanta(ki), z czystym sumieniem polecam ta szkołę... Niesia Kasia - opinia (1) Tu jezdziłam ,ZDAŁAM !!! .POLECAM !!! Kasia Gosia Z-K - opinia (1) Hej, co prawda zdalam egzamin za trzecim podejsciem, ale uwazam ze OSK... Gosia Z-K rewelacja (2) Jezeli ktos chce nauczyc sie dobrze jezdzic, to uwazam ze instruktorzy z... Ó polecam (1) polecam ze wzgledu na kulture, duzy wklad pracy, cierpliwosc i opanowanie... Ania