Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

DUMNA ABSOLWENTKA :D (1) Z sentymentem weszłam na "moją" szkółkę i chciałam tym co stoją... Karolina Pączek Lepszych nie ma! (1) Zdecydowanie polecam instruktorów tej szkoły. Nauki z Daria Wójcik miałam w... Natalia Przystępna cena, szybki kurs, wyrozumiali instruktorzy! (1) Witam! Szkoła została mi polecona przez 2 niezależne od siebie osoby i ich... Patok
Polecam (1) Jestem po kursie na kategorię A. Gorąco polecam. Forma prowadzenia zajęć... Bartek Bardzo polecam:) (1) Pani Daria rewelacyjna instruktorka nie dosyć że nie bardzo dobrze uczy to... Grzymas :D (1) Hmm.. Od czego by tu zacząć? Myślę, że w prost od tego, że polecam tą szkółkę... Michalina ;D cud miod i orzeszek ;P (1) Jestem naprawdę zadowolona, że wybrałam tę szkołę ;) przemila atmosfera i... Weronika Super!! (1) Gorąco polecam tą szkołe wspaniali ludzie...instruktorzy cud malina :) mili,... Natalia GORĄCO POLECAM ! ! ! (1) Przemiła i pomocna obsługa, instruktorzy uczą na prawdę jeździć, z nieludzką... Adam POLECAM!!! (1) Dzisiaj otrzymałam wynik POZYTYWNY! Za co bardzo chciałabym podziękować... Sylwia REWELACJA POLECAM WSZYSTKIM (1) NIE MOGŁAM WYBRAĆ LEPSZEJ SZKOŁY POLECAM WSZYSTKIM NAUCZĄ NAWET NAJBARDZIEJ... PATRYCJA Polecam!! (1) Gorąco polecam szkołę nauki jazdy Euromoto .Był to naprawdę bardzo dobry... zadowolony kursant Rewelacja! (1) Wszystkim polecam tą szkołę! Zwięzła, treściwa teoria, bardzo przystępne... firmancia Polecam (1) Polecam ten ośrodek profesjonalne podejście zdałem egzamin państwowy za... bary polecam! (2) Zdecydowanie polecam szkole! absolwentka26 Polecam! (1) Zdecydowanie polecam. Profesjonalne podejscie, dyspozycyjnosc czasowa.... MB Serdecznie polecam ! (1) Bardzo gorąco polecam :) Świetna nauka teoretyczna podczas wykładów z nutką... Paweł Wentowski Najlepsi :) (1) Nic dodać, nic ująć lepiej trafić nie mogłam :) Dziekuje ! Dorota REWELACJA :) (1) Polecam tą szkołę wszystkim moim znajomym :) Podejście do kursanta poprostu... Jess Asia - opinia (1) Polecam szkołę Euromoto i jazdy z p.Grzegorzem, dzięki któremu wzięłam się w... Asia