Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

rewelacja (1) Polecam wszystkim szkółkę. Byłem kursantem kat. A2. Nauczysz się jeździć na... Adam Polecam wszystkim (1) Serdecznie polecam wszystkim ,gapa jakich mało , ale zdałam, dziękuję :)) Ewelina Zdany egzamin (1) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin na kategorie B za drugim podejściem:))) A... Monika
Polecam (1) Ogromnie polecam Euromoto :D serdecznie chce podziękować panu Jarkowi Feter... Krystian ZAPISZ SIĘ :)! (1) Polecam każdemu!!! Naprawdę świetna i miła atmosfera, a nauka przy takich... Sandra Zdany za pierwszym razem u Darii (1) Baaardzo polecam, szczególnie Darię Wójcik, jako instruktorkę. Dobra... Julia Daria - opinia (1) Postanowiłam się zapisać do Euromoto z polecenia kolegii i nie żałuję.... Daria Kat. a - Tomasz Boroch, Jarosław Feter (1) Ogromne podziękowania dla panów Jarka Fetera i Tomasza Borocha za... Ewa A. POLECAM (1) No cóż tu pisać? Na stare lata, przechodząc kryzys wieku średniego zachciało... Jasiu DUMNA ABSOLWENTKA :D (1) Z sentymentem weszłam na "moją" szkółkę i chciałam tym co stoją... Karolina Pączek Lepszych nie ma! (1) Zdecydowanie polecam instruktorów tej szkoły. Nauki z Daria Wójcik miałam w... Natalia Przystępna cena, szybki kurs, wyrozumiali instruktorzy! (1) Witam! Szkoła została mi polecona przez 2 niezależne od siebie osoby i ich... Patok Polecam (1) Jestem po kursie na kategorię A. Gorąco polecam. Forma prowadzenia zajęć... Bartek Bardzo polecam:) (1) Pani Daria rewelacyjna instruktorka nie dosyć że nie bardzo dobrze uczy to... Grzymas :D (1) Hmm.. Od czego by tu zacząć? Myślę, że w prost od tego, że polecam tą szkółkę... Michalina ;D cud miod i orzeszek ;P (1) Jestem naprawdę zadowolona, że wybrałam tę szkołę ;) przemila atmosfera i... Weronika Super!! (1) Gorąco polecam tą szkołe wspaniali ludzie...instruktorzy cud malina :) mili,... Natalia GORĄCO POLECAM ! ! ! (1) Przemiła i pomocna obsługa, instruktorzy uczą na prawdę jeździć, z nieludzką... Adam POLECAM!!! (1) Dzisiaj otrzymałam wynik POZYTYWNY! Za co bardzo chciałabym podziękować... Sylwia REWELACJA POLECAM WSZYSTKIM (1) NIE MOGŁAM WYBRAĆ LEPSZEJ SZKOŁY POLECAM WSZYSTKIM NAUCZĄ NAWET NAJBARDZIEJ... PATRYCJA