Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Super! - kat A (2) Wszystkim niezdecydowanym polecam p. Jarka, który jest niesamowitym... Karolina Super Szkoła Polecam ! (1) Jeżeli ktoś szuka szkoły dzięki ,której na pewno zda polecam tę szkołę jazdy... Arek Świetna skoła (1) Super przygotowanie do egzaminów ,serdeczne podziękowania dla Darii, polecam... Agnieszka
podziękowanie (1) Jeżeli ktoś myśli,że szkoła za nas zda egzaminy to jest w wielkim... Ela Gło Natalia - opinia (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Najlepszy instruktor w 100% Tomasz... Natalia Szkoła godna polecenia (1) Szkoła jazdy bez dwóch zdań świetna. Po 2 egzaminach praktycznych w PORD... jk Najlepsza Szkoła Jazdy!!!!!! (1) Najlepsza Szkoła Jazdy!!!!!! karol Super szkoła, super instruktor - Jarek (1) Ekspresowe tempo - 2miesiace (od zaczęcia kursu do zdania egzaminu)... Paweł Polecam (1) Po dziesięcioletniej przerwie w jeżdżeniu, w zaledwie 12 godzin Daria... Zuza Polecam! (1) Ekspresowy kurs, jazdy prawie codziennie, świetne przygotowanie teoretyczne.... Asia POLECAM !! (1) Nie ma co się zastanawiać nad innymi szkołami. Wybór EuroMoto to strzał w... kursantka K Polecam na 100% (1) Miła i fachowa obsluga.P.Jarek to profesjonalista,egzamin teoretyczny i... Basia Polecam gorąco (1) Wykłady super jestem bardzo zadowolona zdałam za pierwszym razem... Anna Polecam najlepszego instruktora Pana Jarka Feter (1) No cóż tu dużo pisać. :) Zdałam za 2 podejściem! Polecam z całego serca... Aleksandra S. Bardzo polecam (1) Szkoła świetna teoria przekazana jest w jasny,prosty sposób. Można szybko... Grażyna POLECAM INSTRUKTORA PANA JAROSŁAWA FETER (1) Poszukując szkoły prawa jazdy w Gdyni, w biurze Euromoto przy Świętojańskiej,... Sławek Godny Polecenia Pozdrawiam i szerokości (1) Zdałem za pierwszym Rafał Polecam P. Tomasza Boroch (1) P. Tomasz bardzo cierpliwy instruktor, ma w sobie bardzo duuuzo pozytywnej... Angelika Radke kat. B instruktor Pan Tomasz Boroch (1) Zapisałem się do szkółki Auto- lider. Zajęcia teoretyczne były prowadzone z... Marcin K. Polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę, a w szczególności instruktora Tomasza Borocha.... Krzysztof L.