Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Kat A (1) Polecam Pana Piotra. Jest doświadczonym i cierpliwym instruktorem. .Egzamin... Marek KAT.A - polecam !!! (1) Polecam szkołę jazdy euromoto. kurs na kat. A przeprowadzony ekspresowo.... Jarek Kat. B i A2 (1) Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem dzięki profesjonalizmowi i... Mateusz
Super szkola !!! (1) Kochani , chciałabym wszystkim polecić najlepszą szkołę jaką jest euromoto w... Kasia Kategoria B zdana za pierwszym razem :D (1) Super szkółka, bardzo dobrze przygotowują. Pełna profeska. Polecam :) Martyna Kat. A (1) Zdałem prawko na kat. A za pierwszym razem, choć nigdy wcześniej nie... Karol Polecam!! (1) Wszystko na tak! Atmosfera super, Pani Daria wspaniała osoba, stres-minimalny... Natalia Dziś zdałem kategorię A! (1) Polecam OSK Euromoto w Gdyni. Ucząc się w tym ośrodku zdałem kategorię A przy... Marcin 10/10 (1) Jezdziłem 10h z Panem Jarkiem oraz 10z Panem piotrem, pełna profeska, zero... Przemek Kat A (1) Egzamin zdany za pierwszym razem dzieki zaangazowaniu i profesjonalnemu... Krystian Polecam! Kat. B,A2 za pierwszym razem zdane. (2) Kategorie : B, A2 zdane za pierwszym razem. Kontakt z sama szkoła super,... Cezary Gawrysiak Polecam instruktorkę Darię! (1) Ja swój kurs robiłam już kilka lat temu, teraz postanowiłam wrócić,... Agnieszka KAT. A Zdecydowanie polecam. (1) Gorąco polecam szkołę nauki jazdy EUROMOTO. Egzaminy zdane za pierwszym razem... Sławek Kat. A polecam (1) Zdane za pierwszym podejsciem, pozdrawiam Pana instruktora na Shadow'ce. P. Najlepsza instruktorka w 3City (1) Moja przygoda zaczyna się w 2012 roku kiedy pełna optymizmu chciałam zdać... Em Najlepsza szkola (1) Polecam Euromoto i instruktora Piotra Ćwieląga!! Najlepsze podejście, cenne... Grzegorz Kat A (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Podziękowania dla insruktora Piotra. Polecam! Arek Super szkoła! (1) Szybki czas kursu, przystępna cena, fachowe nauczanie i oczywiście dzięki... Kacper Pozytywna energia = Pozytywny wynik (1) Umówiłem się na 2 godziny jazd tuż przed egzaminem i zdążyłem przekonać się... Michał D. POLECAM!!! (1) serdecznie polecam szkołę. Egzamin zdany za pierwszym razem,bez problemów i... Magda