Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Jarek Debeściak (1) Po 8 latach znowu podjęłam próbę walki o prawo jazdy. Wrzuciłam pytanie na fb... Marzena Najlepsza szkoła! (1) Bardzo polecam panią Darię, dzięki niej w końcu zdałam egzamin. Lokalizacja... Sonia Super szkółka !!! (1) Bardzo fajna atmosfera na teorii, wszytko ładnie tłumaczone a nie puszczane... Kacper
Polecam :) (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem!... Dominika Jak najbardziej! (1) Polecam w 100% Zdane wszystko za pierwszym razem. To mówi samo za siebie, a... Lajlaaa Serdecznie polecam! (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalizm, wiele ważnych i przydatnych wskazówek.... Agnieszka Iwona - opinia (1) Szczerze polecam szkole euromoto. Wykłady super prowadzone. Podejście... Iwona Super (1) Polecam euromoto, a w szczególności instruktorkę Darię :) Każdemu przed... Krystian Polecaj! Kat. B (1) Gorąco polecam szkołę Euromoto! Na wykładach była fajna atmosfera, wszystko... Jędrzej Rewelacja (1) Nie jeździłam 8 lat i wystarczyło wykupić 10 godzin jazdy. Zdałam za trzecim... Polecam (1) Zdane za pierwszym razem. Świetnie podejście instruktora. Elastyczność,... Szybki Najlepsza szkoła! (1) Egzamin kat. B zdany za pierwszym razem. Podejście i sposób przekazywania... Marta Polecam (1) Polecam instruktor Panią Darię ☺️ bardzo kontaktowa, cierpliwa, przekazana... Sylwia Szczerze polecam (1) Kat. A zdana za 1 razem to chyba najlepsze podsumowanie. Przystępna cena,... łukasz t Polecam! (1) Nauka na wysokim poziomie i w przyjemnej atmosferze. Egzamin zdany za... Michał euromoto najlepsze (1) Zdawalem na motor, teraz na samochod i jak dla mnie super podejscie , prawo... Maciek Bardzo polecam Euromoto. (1) Jak zdawać prawo jazdy to tylko w Euromoto,najlepszej szkoły w całym... Piotr K. Zdane (1) Polecam szkołę jak I instruktorów bardzo cierpliwi i mający pojęcie jak... Adrian Polecam Euromoto (1) Świetny kontakt, Super kadra. Dzięki instruktorce, Pani Darii, egzamin zdany... Rafal Egzamin kat. A zdany za pierwszym razem! (1) Nigdy wcześniej nie jeździłem motocyklem, pomimo mojej ograniczonej... Alan D.