Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Olek - opinia (1) Począwszy od teorii kończąc na jazdach wszystko było przeprowadzane z... Olek Ja - opinia (1) Polecam z całego serca ️Panią Darię Jest niesamowicie merytoryczna... Ja Mikołaj - opinia (1) Mili ludzie, dobre przygotowanie, zdałem bez większych problemów dzięki P.... Mikołaj
Alan - opinia (1) Bardzo polecam mimo kilku przerw podczas robienia kursy przygotowanie zarówno... Alan Magdalena - opinia (2) Bardzo polecam szkole jazdy EuroMoto! W szczególności Panią Darie, przemiła... Magdalena W - opinia (1) Niesamowity profesjonalizm i bardzo duże zaangażowanie w naukę. Fantastyczni... W Mateusz - opinia (1) Świetna obsługa z strony instruktora jak i biura. Mateusz Dana - opinia (1) W Euromoto wykupiłam dodatkowe jazdy. Jeździłam z Panią Darią, bardzo miłą,... Dana Mateusz - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i przyjazna atmosfera. Pan Piotr... Mateusz Jakub - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do powtórnego egzaminu. Pani Daria dokładnie i... Jakub Krzysztof - opinia (1) Miło, skutecznie i szybko, a pani Daria najlepsza Krzysztof Iwona - opinia (2) Euromoto bardzo dziękuję, zdane za 2 podejściem:))) Szczególne podziękowania... Iwona Martyna - opinia (2) Do szkółki trafiłam z polecenia i było warto! Polecam z całego serducha ta... Martyna Daniel Fobke - opinia (2) Chciałbym serdecznie podziękować w szczególności Panu Zbyszkowi Kamieńskiemu... Daniel Fobke Marta - opinia (2) Super szkółka i wszyscy instruktorzy Marta Paulina - opinia (2) Do tej szkoły trafiłam z polecenia i było warto! Pani Daria przygotowała mnie... Paulina Łukasz Miotke - opinia (2) Pani Daria jest najlepszą instruktorką na świecie! Świetnie tłumaczy każdy... Łukasz Miotke Maciek Rosłanowski - opinia (2) Jazdy miałem z Panią Darią i polecam.Mega miła i chyba nie da się jej... Maciek Rosłanowski Agata - opinia (2) Bardzo polecam. Przemiła atmosfera, bardzo dobre przygotowanie. Zarówno... Agata Kacper - opinia (2) Pomimo wielu przerw w kursie wynikających z mojej strony, Pani Daria tak... Kacper