Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Patryk - opinia (1) Po problemach z poprzednią szkółką jazdy czułem się absolutnie... Patryk Julia - opinia (2) Super szkółka profesjonalna, w szczególności polecam Panią Darię która jest... Julia Artur M. - opinia (2) Kat. A zdana za pierwszym razem. Bardzo profesjonalne podejscie p. Karoliny... Artur M.
Mateusz - opinia (1) Super szkoła, na pewno wrócę na następne kursy Mateusz Kamila - opinia (1) Dziękuję szczególnie Pani Darii, która swoją cierpliwością i wyrozumiałością... Kamila Tomek - opinia (1) No nie da się więcej jak 6/6. Bajka jeździć z Daria na przyspieszonym kursie.... Tomek Martyna - opinia (2) Świetna szkoła, super forma wykładów, a pani Daria niezwykle cierpliwa i... Martyna Maciej - opinia (1) Mili instruktorzy. Uczą rzeczy najbardziej potrzebnych na egzamin. Maciej Wiktoria - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie, miła atmosfera podczas wykładów i jazd. Bardzo... Wiktoria Natalia - opinia (1) Szkoła nauki jazdy godna polecenia. Wszyscy pracownicy bardzo mili i pomocni,... Natalia Olena - opinia (1) Bardzo konkretna szkoła, dbają o klienta od początku do końca, przyjazny... Olena Kursant - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego ośrodka. Kursant Wiktoria - opinia (2) Definitywnie najlepsza szkoła jazdy jaką można wybrać. Zdawałam AM z Panem... Wiktoria Sara - opinia (1) Świetna szkoła i instruktorzy! Zdane za pierwszym razem. Polecam serdecznie... Sara Joanna Kat.B Za 1 razem :-) (1) Gorąco polecam szkołę Euromoto, szukałam solidnej nauki jazdy w trójmieście,... Joanna Zbyszek, Kat A w pierwszym podejściu (1) W 100% najlepsza szkoła by zdobyć upragnione uprawnienia. Polecam... Zbyszek Ania - opinia (1) Polecam serdecznie, wszystko zdane za pierwszym ❣️ Ania Super szkoła! Polecam szczególnie Panią Darię jako instruktora! (1) Polecam szkołę z czystym sumieniem :) Kurs zaczęłam robić kilka lat temu, ale... Ania Dawid kat A za 1 razem (1) Bardzo gorąco polecam tą szkołę. Bardzo profesjonalne podejście do... Dawid Lewko Piotr Ćwieląg - instruktor (1) Instruktor P. Piotr Ćwieląg to prawdziwa oaza spokoju, jest świetnym... Jacek Frankowski