Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Super szkoła (1) Świetna szkola. Teorie mozna sobie dostosowac do grafiku co jest duzym... Adrianna Kurs prawa jazdy kategoria B (1) Kategoria B teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Serdecznie polecam... Justyna Tomasz Boroch - instruktor doskonały (1) Motocyklową pasję odkryłem dość późno, w wieku 53 lat. Chcieć to móc... ale... Sławek
NAJEPSZA SZKOŁA JAZDY I NAJLEPSZY INSTRUKTOR (1) Witam przyszłych kierowców ! Chciałabym podzielić się opinią na temat szkoły... Angelika Ocena (1) Euromoto to zdecydowanie godna polecenia szkoła. Obsługa w biurze na wysokim... Adrian Kaszuba Godna polecenia szkoła!!! (1) Szkoła, która na prawdę chce żebyś zdał egzamin! Bardzo polecam - za świetny... Marek K Polecam na kategorię B (1) Jedna z lepszych szkół uczących w Trójmieście, bardzo dobre podejście do... Artur Zdane w pierwszym terminie (1) Szczerze polecam! Miałam przyjemność jeździć z p. Darią i p. Zbyszkiem -... Marta za pierwszym razem (1) Bezstresowe nauczanie, spokój, wyrozumiałość i cenne rady. Szczerze się... Magda D Szkoła godna polecenia! (1) Doskonały kontakt ,i podejście do kursanta .A pani Daria najlepsza... Paula Polecam! (1) Wielka pomoc przy egzaminie, duzy plus dla instruktorow :) Serdecznie polecam Lukasz Zdecydowanie polecam!!!!! Kat. A (1) W Trójmieście jest wiele szkół prowadzących kursy na kat. A i jest w czym... Mariusz Polecam szkołę Euromoto (1) Polecam szczerze Euromoto . Kategoria A . W euromoto instruktor to... Bs Polecam (1) Świetna szkoła, super instruktorzy, polecam. Wszystko zdane za pierwszym razem Absolwent Szkoła jazdy z powołania. (1) Przystępny sposób nauczania teorii, dzięki czemu bardzo łatwo zapamiętać... Natan Bryl Gdybym mogła cofnąć czas, ponownie wybrałabym EUROMOTO ! (1) Nauka jazdy samochodem jest ciężką pracą pracą dla kursanta. Nie każdemu... Grażyna L. Idealnie ! (1) 2 dni temu zakończyłem egzamin praktyczny za pierwszym razem ! Polecam !... Mateusz świetna szkoła! (1) POLECAM pana Tomka, bardzo spokojny ale konkretny, egzamin zdany za pierwszym... Judyta Polecam Pana Tomka (1) Pan Tomasz Boroch jest najlepszym instruktorem na świecie, cierpliwy i... Karina Cool (2) Pod każdym względem 6 gwiazdek, Pan Jarek wymiata. Każdy egzamin z 3... MW