Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Polecam na 100% (1) Miła i fachowa obsluga.P.Jarek to profesjonalista,egzamin teoretyczny i... Basia Polecam gorąco (1) Wykłady super jestem bardzo zadowolona zdałam za pierwszym razem... Anna Polecam najlepszego instruktora Pana Jarka Feter (1) No cóż tu dużo pisać. :) Zdałam za 2 podejściem! Polecam z całego serca... Aleksandra S.
Bardzo polecam (1) Szkoła świetna teoria przekazana jest w jasny,prosty sposób. Można szybko... Grażyna POLECAM INSTRUKTORA PANA JAROSŁAWA FETER (1) Poszukując szkoły prawa jazdy w Gdyni, w biurze Euromoto przy Świętojańskiej,... Sławek Godny Polecenia Pozdrawiam i szerokości (1) Zdałem za pierwszym Rafał Polecam P. Tomasza Boroch (1) P. Tomasz bardzo cierpliwy instruktor, ma w sobie bardzo duuuzo pozytywnej... Angelika Radke kat. B instruktor Pan Tomasz Boroch (1) Zapisałem się do szkółki Auto- lider. Zajęcia teoretyczne były prowadzone z... Marcin K. Polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę, a w szczególności instruktora Tomasza Borocha.... Krzysztof L. POLECAM (1) Chcesz zdac i nauczyc sie naprawde dobrze jezdzic to polecam Pana instruktora... MONIKA kat. A (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Jarka za profesjonalizm i dużą... Łukasz M. Kat.A (1) Szkoła Euromoto szczyci sie najlepszymi opiniami, wykładowcami i... Lucy;) Szkoła godna polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły. Bardzo miła obsługa i indywidualne... OlaT Świetna Szkoła (1) Doskonale przekazana teoria podczas wykładów, zajecia praktyczne na... Nat Wymarzone prawko :) (1) Polecam wszystkim tę szkołę. Teoria bardzo fajnie przekazana, dzięki czemu... ANIA Egzaminy zdane za 1 podejsciem (1) Do Euromoto trafilam przez polecenie - 3 moich znajomych jezdzilo wczesniej z... Marta Baaaardzo polecam :) (1) Kurs z p. Jarosławem Feterem oceniam na 6! Dzięki efektywnemu nauczaniu,... Kasia POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim nauke jazdy z Tomkiem Borochem. Konkretny, rzeczowy... Roberr polecam (1) szczegolnie jesli chodzi o kat. A - kurs z Tomaszem Borochem to byl naprawde... Andrzej G. Dobry instruktor to podstawa! (1) Kurs na kat.A okazł się nie być taki straszny a egzamin możliwy do zdania za... Marta G.