Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Euromoto - Czyżby ? (1) Daria Wójcik - atrakcyjna blondynka o szerokim uśmiechu, ostrym, podejrzliwym... Cloudy (Robert) polecam (1) Pragnę bardzo polecić szkole euromoto! Nauczanie na wysokim poziomie, pełen... Weronika Zdecydowanie polecam. (1) W ramach wakacyjnej rozrywki, postanowiłem skorzystać z kursu na kategorię A.... Maciek W.
Zdecydowanie polecam! (1) Kilka miesięcy temu sam nie mogłem się zdecydować jaką szkołe wybrać.... Patryk_buczek Sama przyjemność :-) (1) Bardzo serdecznie polecam Euromoto wszystkim, którzy marzą o prawie jazdy.... Patyk Polecam! (1) Szczerze polecam Euro Moto, a w szczególności Pana Tomka Borocha, z którym... Krzysztof Polecam EuroMoto! (1) Dzięki EuroMoto zawdzięczam zdany egzamin na moje prawo jazdy! Wiedza na... Maciek bardzo gddne polecenia (1) Bardzo polecam zdałem za pierwszym razem tak jak mówił pan Jarek ze jak sie... Kazik Bo nauka to przyjemność... (1) Słyszałem że bardzo trudno zdać egzamin na prawo jazdy... Możliwe, ale nie po... Michał Szczerze polecam (1) Polecam Miła i sprawna obsługa. Poważne potraktowanie części teoretycznej.... PM POLECAM (1) Jeśli planujesz wyrobić sobie prawo jazdy kat. A to zapisz sie do Euromoto!... Marcin rewelacja (1) Polecam wszystkim szkółkę. Byłem kursantem kat. A2. Nauczysz się jeździć na... Adam Polecam wszystkim (1) Serdecznie polecam wszystkim ,gapa jakich mało , ale zdałam, dziękuję :)) Ewelina Zdany egzamin (1) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin na kategorie B za drugim podejściem:))) A... Monika Polecam (1) Ogromnie polecam Euromoto :D serdecznie chce podziękować panu Jarkowi Feter... Krystian ZAPISZ SIĘ :)! (1) Polecam każdemu!!! Naprawdę świetna i miła atmosfera, a nauka przy takich... Sandra Zdany za pierwszym razem u Darii (1) Baaardzo polecam, szczególnie Darię Wójcik, jako instruktorkę. Dobra... Julia Daria - opinia (1) Postanowiłam się zapisać do Euromoto z polecenia kolegii i nie żałuję.... Daria Kat. a - Tomasz Boroch, Jarosław Feter (1) Ogromne podziękowania dla panów Jarka Fetera i Tomasza Borocha za... Ewa A. POLECAM (1) No cóż tu pisać? Na stare lata, przechodząc kryzys wieku średniego zachciało... Jasiu