Melania - ocena (1) Super miejsce, super specjaliści, a do tego ładne wnętrze. Gorąco polecam! Melania Marcin - ocena (1) Trafiłem do fizjo parku po kontuzji złamania kości śródręcza. Terapeuci... Marcin Nina - ocena (1) Bardzo pozytywne Nina
Mieczysław - ocena (1) Niezwykła kultura i profesjonalizm, polecam bez wahania Mieczysław Adrianna - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo przystępne ceny Adrianna Halina Grabicka - ocena (1) Komfort i profesjonalizm Halina Grabicka Małgorzata Skitek-Staniszewska - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, uwaga skierowana w całości na potrzeby... Małgorzata Skitek-Staniszewska Kasia Michalczewska 8 - ocena (1) Bardzo miła atmosfera, zabiegi i fizjoterapeuci profesjonalni! Bardzo polecam Kasia Michalczewska 8 Jacek - ocena (1) Super miejsce, bardzo profesjonalna obsluga a zabiegi na bark bardzo pomogły... Jacek Adrian - ocena (1) Świetnie wyposażona placówka w sprzęt rehabilitacyjny z zaangażowaną kadrą. Adrian Karolina - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce, profesjonalna obsługa, bardzo polecam! Karolina Ewa - ocena (1) Rzetelnie, profesjonalnie. Szybka i trafna diagnoza. Wreszcie trafiłam w... Ewa Bartosz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Polecam Bartosz Grażyna - ocena (1) W przyjaznej, miłej atmosferze perfekcyjny, profesjonalny masaż, po którym... Grażyna Daria - ocena (1) Bardzo polecam! Świetny, zgrany i profesjonalny zespół specjalistów.... Daria Marzena - ocena (1) Bardzo fachowa i profesjonalna kadra . Polecam Marzena Jacek wysocki - ocena (1) Super fachowa obsługa Jacek wysocki Kuba S. - ocena (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Gorąco polecam. Kuba S. Alicja - ocena (1) Serdecznie polecam! Fachowa i rzetelna opieka, dzięki której mój kręgosłup... Alicja Jacek - ocena (1) Profesjonalna obsługa i nowoczesny sprzet do odnowy. Polecam Jacek