Justyna - ocena (1) Super usługa, profesjonalna kadra i dobrze dobrane zabiegi do schorzenia.... Justyna zdzislaw - ocena (1) Kolano jak nowe , znowu mogę grać w tenisa zdzislaw Jacek - ocena (1) Usługa bez zastrzeżeń. Personel miły i sympatyczny. Polecam! Jacek
Sławek - ocena (1) super atmosfera, profesjonalne indywidualne podejście do problemów pacjenta a... Sławek Alicja - ocena (1) Profesjonalna porada i szybka ulga w bólu. Polecam! Alicja Witek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolonym pacjentem gabinetu Fizjo Park. Przychodziłem tu z... Witek Miłosz Pesta - ocena (1) Profesjonalna opieka rehabilitacyjna. Miłosz Pesta Zuzanna - ocena (1) Rehabilitacja przyniosła mi ulgę już po pierwszym zabiegu, dostałam wskazowki... Zuzanna Ania - ocena (1) Polecam! Świetne miejsce i super zespół! Ania Marek - ocena (1) Problemy z łokciem golfisty, uporczywe bóle, świetna fachowa obsługa. Po... Marek ab - ocena (1) Pełen profesjonalizm w sympatycznej atmosferze. Polecam! ab K.K - ocena (1) Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie.Miła obsługa i atmosfera. K.K Sebastian - ocena (1) Profesjonalna obsługa i fachowa pomoc. Szybko mnie postawili na nogi Sebastian Rafal - ocena (1) Miłe profesjonalne podejście do pacjentów Rafal Obolały - ocena (1) Super gabinet, często korzystam z ich usług i zawsze szybko i skutecznie... Obolały Piotr - ocena (1) Świetna kadra i ich wiedza! Polecam skorzystać z usług Fizjo Park! Piotr Anna - opinia (1) Po wykupieniu 5 zabiegów na fale uderzeniowa przy ostrodze piętowej zero... Anna Andrzej - opinia (1) Dwie wizyty i wrażenia bardzo dobre, pełen profesjonalizm i uprzejmość , Pan... Andrzej Wojciech - opinia (1) Polecam Panią Darię! Przesympatyczna osoba z wielkim doświadczeniem. Polecam... Wojciech Mieczysław - opinia (1) Świetny gabinet, fachowość i doświadczenie fizjoterapeutów. Polecam Fizjo Park Mieczysław