Marzena - opinia (1) Polecam Fizjo Park. Bezpłatna konsultacja z panią dr Kawą to naprawdę duża... Marzena brygida - opinia (1) Doskonała kompleksowa opieka fizjoterapeuty.Działania są celowe,przynoszą... brygida Joanna - opinia (1) Bardzo dobrze dobrane zabiegi. Poprawę odczuwam już po pierwszej wizycie. Dla... Joanna
Tomasz - opinia (1) Świetny gabinet, profesjonalne podejście. Szczerze polecam! Tomasz Mateusz - opinia (1) Bardzo miły i sprawnie działający zespół. Przychodząc z urazem kolana, który... Mateusz Joanna Weiner - opinia (1) Rewelacja. Bardzo dobra profesjonalna obsługa. Świetny sprzęt. Jestem bardzo... Joanna Weiner Mieczyslaw - opinia (1) Pani Natalio dziekuje! Bol kolana ustąpił ale wiadomo że teraz ćwiczenia!... Mieczyslaw Karol - opinia (1) super miejsce i wrażenia! Rewelacyjny Pan Kuba, którego bardzo polecam! Karol Teresa - opinia (1) Wspaniały zespół i miejsce! Polecam każdemu Teresa Ania - opinia (1) moje dziecko od 3 tygodniu tygodni chodzi na zajecia korekcyjne u Pani... Ania Robert - opinia (1) Od kilku lat zmagałem się z kontuzją kolana. Przy większym wysiłku mi puchło.... Robert Ania M - opinia (1) Pan Jan Malinowski to profesjonalista! Doskonale wie co robi i ma rozległą... Ania M Gaja - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Polecam Pana Jana! Gaja Pacjentka - opinia (1) Cudne miejsce! Świetna kadra, która odpowie na wszystkie nurtujące pytania.... Pacjentka Renata - opinia (1) Wspaniałe Centrum Fizjoterapii w samym centrum Wrzeszcza! Polecam! Renata Marta - opinia (1) Rewelacyjny masaż sportowy,idealny także dla sportowców amatorów.Jak... Marta Ania - opinia (1) Z całym sercem mogę polecić Fizjo Park! Od 2 lat zmagałam się z problemami... Ania Grazyna - opinia (1) Nowoczesny gabinet, dobra lokalizacja, świetna a przede wszystkim fachowa... Grazyna Monika - opinia (1) Specjaliści z ogromną wiedzą i wspaniałym podejściem do klienta i jego... Monika Marzena - opinia (1) Po prostu rewelacja! Fizjoterapeuci pierwsza klasa! Zespół stworzony chyba... Marzena